Betöltés...

Edifier WH700NB Vezeték nélküli fejhallgató, ANC (szürke)

Ár: 18.390 Ft



Edifier WH700NB Vezeték nélküli fejhallgató, ANC (szürke)


A WH700NB vezeték nélküli fejhallgató aktív zajszűréssel (ANC) van felszerelve, ami azt jelenti, hogy aktív zajcsökkentő funkcióval rendelkezik. Ennek a funkciónak köszönhetően a külső zajokat hatékonyan elnyomja, így megszakítások nélkül élvezheti a zenét vagy folytathat tiszta beszélgetéseket. A beépített Bluetooth 5.3 modul stabil és gyors kapcsolatot biztosít egyszerre két eszközzel, lehetővé téve a zökkenőmentes váltást közöttük. A 40 mm-es dinamikus hangszórók fantasztikus hangminőséget biztosítanak akár 68 órán át ANC nélkül vagy 45 órán át ANC engedélyezésével. Mindössze 10 perc töltés további 8 óra lejátszási időt biztosít! A Deep Neural Network (DNN) technológiával ellátott mikrofonnal felszerelve hangja még zajos környezetben is tiszta marad. Játék üzemmódban a fejhallgató késleltetése mindössze 0,08 másodperc, így biztosítva a hang és a videó tökéletes szinkronizálását. Emellett a környezeti üzemmód lehetővé teszi, hogy zenét hallgasson, miközben tudatában marad a környezetének, például amikor egy vasútállomáson vagy repülőtéren várakozik. Jól hangzik, igaz? Az Edifier Connect alkalmazás tovább bővíti a képességeit!



Rendkívül hosszú akkumulátor-élettartam


A WH700NB fejhallgató beépített akkumulátorai akár 68 órányi zenelejátszást biztosítanak ANC nélkül és akár 45 órányi zenelejátszást ANC bekapcsolásával - majdnem két teljes napot! Lemerül az akkumulátora, és még csak a film felénél tart? Csak töltse fel a fejhallgatót 10 percig, és további 8 órát használhatja, így akár további 4 filmet is megnézhet!



ANC, aktív zajszűrés


Rossz napja van, és szeretne zenét hallgatni, hogy feldobja a hangulatát, de a környezeti zaj csak ront a helyzeten? Aktiválja az ANC funkciót, amely minden háttérzajt kikapcsol, és lehetővé teszi, hogy ellazuljon, és elmerüljön a zenében.



DNN, Deep Neural Network


Ez a funkció biztosítja a zökkenőmentes beszélgetéseket a WH700NB fejhallgató használata közben. Ez a precíz technológia még zajos környezetben is rögzíti a hangját, így az tisztán hallhatóvá válik hívott partnerei számára. Az állandó ismétlődés frusztráló lehet, de a DNN segítségével ez már a múlté!



Vezeték nélküli kapcsolat


Az Edifier WH700NB vezeték nélküli fejhallgató Bluetooth 5.3 modullal van felszerelve, így vezeték nélkül csatlakozhat olyan eszközökhöz, mint az okostelefonok, laptopok vagy számítógépek. Ráadásul nem korlátozódik egyetlen eszközre - egyszerre két eszközhöz is csatlakozhat, és könnyedén válthat közöttük! A fejhallgató 4 gombot is tartalmaz a lejátszás, az elérhető módok, a hangerő és egyéb funkciók vezérlésére. Nem kell a telefonért nyúlnia; akár 10 méterre is lehet tőle, és a zene akkor is szólni fog!



Válassza ki a megfelelő üzemmódot


Elkötelezett játékos, aki értékeli a hang és a videó zökkenőmentes szinkronizálását? A játékmód a mindössze 0,08 másodperces késleltetéssel minden eddiginél könnyebbé teszi a győzelmet! Ha a játék nem az Ön műfaja, és inkább sportol vagy utazik, a környezeti üzemmód a tökéletes választás, ha úgy szeretne zenét hallgatni, hogy közben kapcsolatban marad a környezetével.



Könnyű és kompakt


Az Edifier WH700NB vezeték nélküli fejhallgató könnyű, mindössze 271 g súlyú, és összehajtható kialakítású, így tökéletes választás a világ körüli utazásokhoz, valamint a munkához vagy az iskolához. Könnyen elfér a hátizsákban, elkíséri Önt a különleges pillanatokban, és élvezetesebbé teszi a mindennapokat.



Növelje élményét az alkalmazással


Az Edifier Connect alkalmazással kibővítheti fejhallgatója képességeit, hozzáférést nyerve az equalizer (EQ) beállításokhoz, a pihentető hangzás opcióihoz, a gombok testreszabásához és még sok máshoz! Fedezze fel, hogy mit érhet még el az Edifier Connect alkalmazással!



A csomag tartalma:



Fejhallgató


USB-C kábel


Felhasználói kézikönyv







Márka


Edifier




Modell


WH700NB




Szín


Szürke




Összecsukható


Igen




Gombok


Igen, 4




Csatlakozó


USB-C




Bluetooth


V5.3




Bluetooth protokollok


A2DP, AVRCP, HFP




Hatótávolság


10m




Akkumulátor kapacitás


500mAh / 3.7V




DNN


Igen




ANC


Igen




Akkumulátor élettartama ANC nélkül


68 óra




Akkumulátor-üzemidő ANC-vel


45 óra




Töltési idő


2 óra




Mikrofon


Igen




Mikrofon érzékenység


-32dB±3dB




Súly


271g




Audió kódolás


SBC




Impedancia


32Ω




Frekvenciatartomány


20Hz-20KHz




Hangszóró


40 mm-es dinamikus



Alkalmazás
Edifier Connect







Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Edifier WH700NB Vezeték nélküli fejhallgató, ANC (szürke)" című hirdetést látja. (fent)