Betöltés...

HYPERX CLOUD II WIRELESS GAMER FEJHALLGATÓ FEKETE-PIROS (4P5K4AA)

Ár: 86.239 Ft

A HyperX Cloud II vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb jellemzői Fergeteges gamer fejhallgató vezeték nélküli kivitelben Az akkumulátor üzemideje akár 30 óra Levehető mikrofon Discord és TeamSpeak tanúsítvánnyal A HyperX Cloud II Wireless fejhallgató kompatibilis a PC-vel vagy a PlayStationnel Maximális felhasználói kényelem a prémium kategóriás piros memóriahab használatának köszönhetően

Tulajdonságok: Mikrofon elhelyezés: Baloldali
Mikrofon frekvencia tartomány: 50 - 6800 Hz
Mikrofon érzékenység: -20 dB
Impedancia: 60 Ohm
Frekvencia tartomány: 15 - 20000 Hz
Érzékenység: 104 dB
Hatótávolság: 20,00 m
Hangszóró átmérő: 53 mm
Üzemidő: 30 óra
Töltőkábel hossza: 50 cm
Lecsatlakoztatható mikrofon
Virtuális 7.1 csatornás hangzás
Tartós alumínium keret HyperX Cloud II Wireless Headset
Minden játékos tudja, hogy nemcsak az elkápráztató látvány szükséges, hanem tökéletes hangzás is kell. A HyperX Cloud II Wireless gaming fejhallgató a kivitele révén rendkívül komfortos. Zárt szerkezete szavatolja a környezeti zajok hatékony kizárását. Ez a fejhallgató rádiófrekvenciás technológiára épül. A(z) 15 Hz és 20000 Hz közti frekvenciatartomány révén biztos lehetsz abban, hogy kedvenc dalaid minden hangját kiélvezheted. Mindemellett egy hasznos mikrofonnal egyaránt kiegészítették. A jelentős pozitívumai közé tartozik, hogy a 7.1-es térhangzást szintén képes reprodukálni. Az állítható fülpárnáknak köszönhetően perfektül fog illeszkedni. Az akkumulátor üzemideje akár 30 óra. Ezt a(z) HyperX gaming fejhallgatót PC, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch platformhoz gyártották.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HYPERX CLOUD II WIRELESS GAMER FEJHALLGATÓ FEKETE-PIROS (4P5K4AA)" című hirdetést látja. (fent)