Betöltés...

Western Digital My Cloud Expert Series EX2 Ultra NAS + 16TB HDD

Ár: 330.850 Ft

Központi tárhely bárhonnan elérhetőTartsa fényképeit, videóit, zenéit és dokumentumait egy helyen, és a MyCloud.com vagy a My Cloud alkalmazás segítségével bárhonnan elérheti vagy megoszthatja internetkapcsolattal.

Több RAID lehetőségA My Cloud EX2 Ultra NAS számos RAID-beállítást tartalmaz, így testreszabhatja rendszerét az Ön számára legmegfelelőbb konfigurációval. A lehetőségek közé tartozik a RAID 0 a fokozott teljesítményért, a RAID 1 a tükrözött adatvédelemért, valamint a JBOD és a nem RAID konfigurációk átfogó támogatása.

Rendkívül megbízható WD Red™ NAS meghajtókkalA My Cloud EX2 Ultra előre konfigurált WD Red™ merevlemezekkel rendelkezik, amelyeket kifejezetten NAS-rendszerekhez építettek, hogy jobb teljesítményt nyújtsanak a hét minden napján, 24 órában. A My Cloud EX2 Ultra lemez nélküli változatban is elérhető, így egyéni NAS-t hozhat létre kompatibilis merevlemezekkel.

Frissítve a nagy teljesítmény érdekébenA nagy teljesítményű Marvell® ARMADA™ 385 1,3 GHz-es kétmagos processzorral frissítve ultragyors átviteli sebességet és nagy teljesítményű streamelést kap. Ezenkívül 1 GB DDR3 memóriát is kap, amely lehetővé teszi a könnyű többfeladatos munkát.

Sima média streamingÉlvezze a nagy teljesítményű streamelést ezzel a nagy teljesítményű NAS rendszerrel. A Plex™ Media Serverrel kombinálva HD tartalmai rendszerezve és előkészítve lesznek PC-n, mobileszközön, játékkonzolon vagy más tanúsított médialejátszón való streamelésre.

A My Cloud OS 3 szoftver üzemeltetiA WD My Cloud OS 3 számos eszközzel és alkalmazással érkezik. Hozzon létre egy mappát, ahol tartalmat oszthat meg családjával és barátaival. Automatikusan szinkronizálja adatait az összes számítógépe között, és gondoskodjon arról, hogy tartalma mindig naprakész legyen. Könnyen vihet át tartalmat a NAS és egy támogatott felhőszolgáltatás, például a Dropbox™, a OneDrive vagy a Google Drive™ között.

Szinkronizálja tartalmait az összes számítógépénA WD Sync segítségével automatikusan szinkronizálhatja médiatartalmait és fájljait számítógépein és My Cloud eszközén, így biztos lehet benne, hogy tartalma mindig naprakész, és minden eszközén elérhető.

Tartsa szemmel otthonát, bárhol is vanA díjnyertes Milestone ARCUS™ Surveillance szoftverrel felszerelve hatékony felügyeleti rendszert biztosít otthonába. Több ezer iparágvezető kamerával kompatibilis, akár 10 csatlakoztatott kamera támogatása és két (2) ingyenes kameralicenc, így ez a NAS a tökéletes megfigyelési megoldás, hogy figyelemmel kísérje, mi a legfontosabb az Ön számára.

Fokozott adatvédelemAz olyan biztonsági mentési szoftverekkel, mint a WD SmartWare™ vagy az Acronis, a PC-felhasználók személyre szabhatják, hogy mikor és hol kerüljön mentésre a tartalom, míg a Mac felhasználók teljes hozzáféréssel rendelkeznek az Apple Time Machine-hez a személyre szabott biztonsági mentéshez. Sőt, automatikusan biztonsági másolatot készíthet adatairól egy külön My Cloud NAS-eszközre vagy bármely támogatott felhőszolgáltatásra, például az Amazon S3-ra, az ElephantDrive-ra vagy az Acronisra. A 256 bites AES kötettitkosítás, ha engedélyezve van, segít a fájlok biztonságos tárolásában a teljes hálózaton.

Szabja testre NAS-ját népszerű alkalmazásokkalA My Cloud EX2 Ultra a népszerű alkalmazások teljes készletét támogatja a személyre szabott élmény érdekében. Használjon olyan alkalmazásokat, mint a Plex, a Milestone ARCUS Surveillance, a Dropbox, a WordPress és még sok más.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Memória
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Western Digital My Cloud Expert Series EX2 Ultra NAS + 16TB HDD" című hirdetést látja. (fent)