Betöltés...

HP LaserJet MFP M442dn Multifunkciós lézer nyomtató

Ár: 385.420 Ft

A HP LaserJet irodai nyomtatók sebessége, minősége és hatékonysága felülmúlja az irodai nyomtatókkal kapcsolatos elvárásokat.Dinamikus biztonságot nyújtó nyomtató Kizárólag eredeti HP lapkát használó tintapatronokkal használható. Lehetséges, hogy a nem HP lapkát használó tintapatronok nem működnek, illetve amelyek jelenleg használhatók, a jövőben működésképtelenné válhatnak.
Egy nyomtató, amely a nagyobb nyomtatási mennyiségekkel is könnyedén birkózik megAz automatikus papírkezelési, valamint a hatékony beolvasási és másolási megoldásokkal leegyszerűsítheti munkafolyamatait.
Az automatikus kétoldalas nyomtatás kíméletes az erőforrásokkal, mivel akár 50%-kal kevesebb papírt használ fel.
Az opcionális, 100 lapos visszafordítós automatikus lapadagoló segítségével a lap mindkét oldalát könnyen rögzítheti.
A feladatokat az eszközről indíthatja – egyszerűsítheti a másolás folyamatát; kétoldalas igazolványt rögzíthet; valamint sötétítheti, nagyíthatja és kicsinyítheti a képeket.Megbízható és hatékonyA távfelügyelet és a megosztott erőforrások együttes erejével optimalizálhatja a nyomtatási környezetet
A HP Web Jetadmin biztosította távoli észleléssel és figyeléssel új eszközöket azonosíthat be, és betekintést nyerhet a nyomtatások részleteibe.
A készüléket könnyen állíthatja be, illetve egyszerűen nyomtathat és oszthat meg nyomtatási erőforrásokat a beépített Ethernet-kapcsolaton keresztül.Egy nagy hasznot hajtó irodai nyomtatóMaximális érték, minimális költség: vonzó beszerzési ár, kedvező üzemeltetési költségek.
Spóroljon a költségeken, és fordítsa vállalkozása előnyére a megfizethető MFP teljesítményét.
Az eredeti HP tonerkazetták használatával elősegítheti befektetése védelmét, valamint csökkentheti az üzemeltetési költségeket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP LaserJet MFP M442dn Multifunkciós lézer nyomtató" című hirdetést látja. (fent)