Betöltés...

Lenovo IdeaPad Slim 5 Laptop 16" 512GB 16GB RAM SSD, Kék

Ár: 249.990 Ft

Intelligens, vékony, könnyű és katonai minőségű 16 colos laptop. A 13. generációs Intel® Core™ processzorok teljesítményével. Valós idejű rendszerreakció a Lenovo AI Engine mesterséges intelligencia motorral. Az intelligens és a katonai elvárásoknak megfelelő tartósságú nyolcadik generációs IdeaPad Slim 5i-vel nem kell utazás közben cipekednie, mégis strapabíró készüléke lehet anélkül, hogy le kellene mondania a sebességről vagy teljesítményről. Ez a laptop annyira vékony és könnyű, hogy szinte észre se venni, amikor magával viszi az ember. Emellett tartós használatra készült, így leejtéstől és kiömlésektől kezdve a homokig és a porig mindent kibír. Fémből vagy nem fémből készült gépházzal rendelhető, örvénykék, felhőszürke és lila (kizárólag a fém gépház esetében) színekben.

Az IdeaPad Slim 5i nyolcadik generációjával könnyedén végezheti párhuzamosan a feladatokat. Az erejéről 13. generációs Intel Core™ processzorok gondoskodnak, ráadásul a továbbfejlesztett hőtechnikai teljesítménnyel minden zökkenőmentesen működik. A laptop emellett a felhasználó igényeit bármilyen helyzetben kielégítő bőséges, villámgyors memóriával és SSD-táreszközzel van felszerelve, hogy kielégítse igényeit, bárhová is sodorja az élet.

Hozza ki a maximumot a képernyőn látható és átélhető élményből az opcionális 2,5K IPS-kijelző ultra éles, élénk képi megjelenítésével. A 16:10-es képarány szélesebb látómezőt biztosít, míg a körbe keskeny kijelzőkeret segít minimalizálni az esetleg zavaró tényezőket. A színtartománya megfelel az általában digitális mozikban használt megoldásoknak, és a Dolby Audio™ hangzás is szuperlatív. És mivel az alacsony kék színtartományú fénykibocsátása a TÜV által tanúsított, hosszabb ideig nézheti anélkül, hogy megerőltetné a szemeit.

A Lenovo AI Engine mesterségesintelligencia-motor intuitív működésével a nyolcadik generációs IdeaPad Slim 5i különösebb megerőltetés nélkül végez mindent. Mialatt a Smart Power intelligens áramellátás valós időben, a használatnak megfelelően állítja be a rendszer teljesítményét, az akkumulátoros üzemidőt és a hőeloszlatást, addig a Smart Wireless intelligens wifi hosszabb ideig biztosítja az adatkapcsolatot.

A beépített intelligens biztonsági funkciók, például az öngyógyítás és a Natural File Guard jelszavas merevlemez-védelem megóvják az adatait, a zajszűrés és háttér-elhomályosítás pedig jobbá teszik a videohívásokat.

Jellemzői:
- Processzor: Intel® Core™ i5-12450H
- Operációs rendszer nélkül
- Memória: 16 GB LPDDR5 4800MHz RAM
- Háttértár: 512GB M.2 PCIe SSD
- Videokártya: Intel® UHD Graphics
- Kijelző: 16" WUXGA (1920 x 1200) matt IPS LCD
- Fényerő: 300 nit
- Wi-Fi: 802.11 ax
- Bluetooth: v5.1
- HDMI normál: 1 db
- USB 3.0: 2 db
- USB3.0 Type-C: 2 db
- Kártya olvasó: microSD
- Billentyűzet világítás, magyar kiosztás
- Audio: High Definition (HD) Audio, Sztereó hangszórók - 2 x 2W
- Webkamera: FHD + IR Webkamera Windows Hello támogatással, Privacy Shutter kamerafedél
- Akkumulátor: 75.4Whr
- MIL-STD-810H minősítés

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo IdeaPad Slim 5 Laptop 16" 512GB 16GB RAM SSD, Kék" című hirdetést látja. (fent)