Betöltés...

Savio Rampage Otemu (Blue Switch) USB Gaming Billentyűzet - Angol (US)

Ár: 33.310 Ft

A SAVIO RAMPAGE egy vezeték nélküli mechanikus billentyűzet, amelyet a játékosok számára terveztek, és amely otthoni használatra és versenyekre egyaránt alkalmas.

A billentyűzetek "dupla injekciós" technológiával készültek, amely megakadályozza, hogy a karakterek használat közben kidörzsölődjenek, a kapcsolók élettartama pedig akár 50 000 000 kattintás is lehet.

A megfelelő szög kiválasztásában a kétfokozatú gumírozott lábak is segítenek, amelyek lehetővé teszik a billentyűzet három különböző támasztási magasságban történő elhelyezését. A billentyűzet a kábel három irányban történő elvezetésére is lehetőséget biztosít, így alkalmazkodva az egyes játékosok preferenciáihoz és kényelméhez.

Teljes anti-ghostingAz N-Key Rollover, vagyis a teljes anti-ghosting biztosítja, hogy függetlenül attól, hogy hány billentyű van egyszerre aktiválva, mindegyik billentyűt regisztrálja a számítógép. Ez a funkció rendkívül fontos az olyan játékoknál, amelyek egyszerre összetett billentyűkonfigurációkat igényelnek.

RGBA billentyűzet klasszikus játékjellegét a játékosok által világszerte kedvelt, rendkívül feltűnő RGB háttérvilágítás fokozza. A szoftver segítségével több mint egy tucat elérhető effektus közül választhat, vagy minden billentyűt külön-külön programozhat, tetszőleges színt rendelve hozzá, lehetőséget adva a billentyűzet háttérvilágítás testreszabására.

OUTEMU kapcsolókAz Outemu BROWN kapcsolók kompromisszumot jelentenek a RED és a BLUE modellek között. Csendesek és aktiváláskor ugyanolyan tapintási ellenállással rendelkeznek, mint a KÉK kapcsolók, de a jellegzetes "kattanás" nélkül. Alacsony, 55 g-os nyomóerő jellemzi őket, aktiváláskor érzékelhető ugrással.

Teljes szabadság és kényelem a három csatlakozási módnak köszönhetőenA billentyűzet három csatlakozási módot támogat (Bluetooth, 2,4 GHz és vezetékes). A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően késedelem és felesleges kábelek nélkül élvezheti a játékot. Emellett a Bluetooth-kapcsolat során a Multi Device funkció lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 3 különböző eszközzel is együttműködést alakítson ki. Egy egyszerű és intuitív billentyűkombinációval döntheted el, hogy melyiket szeretnéd használni.

SzoftverA billentyűzethez dedikált szoftver tartozik, így hozzáférhet az olyan fejlett funkciókhoz, mint a makróbeállítások, a háttérvilágítás konfigurálása vagy saját profilok létrehozása. A billentyűzet emellett beépített memóriával rendelkezik, így az egyszer hozzárendelt beállítások akkor is megmaradnak, ha a billentyűzetet leválasztják.

ÜzemidőA Rampage billentyűzet nagy kapacitású és hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a stabil működést hosszú játékok során. Kikapcsolt háttérvilágítás üzemmódban a billentyűzet akár 115 órán át, míg fix háttérvilágítás üzemmódban akár 30 órán át, RGB üzemmódban változó színekkel pedig akár 14 órán át is működhet. A bevezetett innovatív Eco funkció jelentősen meghosszabbítja a billentyűzet üzemidejét, mivel 10 másodperc inaktivitás után kikapcsolja a háttérvilágítást.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Savio Rampage Otemu (Blue Switch) USB Gaming Billentyűzet - Angol (US)" című hirdetést látja. (fent)