Betöltés...

Mouse and keyboard combo Omoton (Black)

Ár: 11.190 Ft

Könnyítse meg munkáját. Ezt a praktikus Omoton készletet az Apple készülékek felhasználóinak szem előtt tartásával hozták létre – egy 78 billentyűs billentyűzetet és egy egeret tartalmaz. Az eszközök Bluetooth-on keresztül csatlakoznak táblagéphez vagy laptophoz, és kényelmes használatot biztosítanak. Könnyű, hordozható kialakításuk van.

Kompatibilis a hardverével
A mellékelt eszközök kompatibilisek többek között az iOS 13, iPadOS 13 és újabb operációs rendszerekkel. Könnyedén párosíthatja őket például iPad Pro 12.9, iPad mini 5 és más eszközökkel. Más Bluetooth-eszközökkel, például laptopokkal és számítógépekkel is párosíthatja őket. Sőt, a készülékek gyors és stabil átvitelt garantálnak akár 10 méteres hatótávolsággal. A késések, interferencia és egyéb jelminőségi problémák a múlté!

Hordozható kialakítás - kényelmes használat
A készletben található mindkét eszközt könnyű, hordozható kialakítás jellemzi. Ennek köszönhetően szinte bárhová elkísérhetik - könnyen elférnek hátizsákban vagy laptoptáskában! Ráadásul mind az egér, mind a billentyűzet kényelmes használatot biztosít, és halk gombokkal vannak felszerelve. Ez azt jelenti, hogy könnyedén használhatod őket például könyvtárban vagy kávézóban – ne aggódj, hogy a kattanások hangjai megzavarnak valakit!

Hosszú munkaidő
Egy AA elem elegendő az egér táplálásához, a billentyűzethez pedig két AAA elem (nem tartozék) kell. Nem kell gyakran cserélni őket – meglepően hosszú munkaidőt biztosítanak. Sőt, 10 perc inaktivitás után mindkét eszköz alvó üzemmódba lép. Így energiahatékonyabbak lesznek! Felébresztéséhez nyomja meg bármelyik gombot.

Kényelmes a billentyűzet használata
A mellékelt billentyűzet 78 gombbal és ollós kapcsolókkal van felszerelve. Ennek eredményeként zökkenőmentes, kényelmes működést és gyors reakcióidőt garantál. Speciális multimédiás gombokat is kínál, amelyek lehetővé teszik például a hangerő gyors beállítását vagy a lejátszás leállítását. Ergonomikus kialakítása is megkülönbözteti. A beépített állványnak köszönhetően a billentyűzet 8°-os szögben dönthető, a további csúszásgátló párnák pedig gondoskodnak arról, hogy ne csússzon az asztal felületén.

Univerzális egér
A készlet tartalmaz egy univerzális számítógépes egeret is, amely tökéletes a különféle alkalmazásokhoz. Lehetővé teszi a 3 fokozatú felbontás beállítását 800 / 1200 / 1600 DPI tartományban, ami azt jelenti, hogy sikeresen használhatja többek között a munkahelyén, a hétköznapi internetes böngészés során, fotószerkesztéshez vagy akár játék közben is. Ráadásul a készülék tökéletesen illeszkedik a kézbe, és nagyon kényelmes a használata.



A dobozban
Vezeték nélküli billentyűzet
Vezetéknélküli egér
Használati utasítás

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mouse and keyboard combo Omoton (Black)" című hirdetést látja. (fent)