Betöltés...

Apple Beats Fit Pro TWS Wireless Headset - Fekete

Ár: 147.100 Ft

Kényelemre tervezveA Beats Fit Pro kényelmes, biztos illeszkedésű szárnyvégekkel rendelkezik, amelyek a fülhöz igazodva hajlíthatók. Az univerzális szárnyvég-kialakítását mindenféle sportoló próbára tette, így bízhatsz benne, hogy ezek a fülhallgatók a munka és az edzések során is a helyükön maradnak. A nyomáscsökkentő szellőzőnyílásokkal kiegészítve egész nap kényelmesen viselheti ezeket a fülhallgatókat. 
Körülvesz a hangzássalA Beats Fit Pro úgy lett megtervezve, hogy erőteljes, kiegyensúlyozott hangzást biztosítson egy egyedi akusztikai platformon keresztül, amely a mindennapi tevékenységeid során veled marad. A szabadalmaztatott, kételemű membrán meghajtó egy kétkamrás házban helyezkedik el, ami tiszta hangzást eredményez kiemelkedő sztereó szétválasztással. Ezután egy fejlett digitális processzor optimalizálja a hangteljesítményt a hangerő és a tisztaság érdekében, miközben egyidejűleg tiszta zajszűrést biztosít. A Beats Fit Pro támogatja a Spatial Audio-t dinamikus fejkövetéssel a magával ragadó zene, filmek és játékok érdekében. A dinamikus fejkövetés giroszkópokat és gyorsulásmérőket használ a hangzás beállításához, ahogyan a fejedet forgatod, így olyan többdimenziós élményt nyújt, amelyben úgy érzed, mintha benne lennél.
Halld, ami számítA két különböző hallgatási móddal Ön irányítja, hogy mit halljon. A teljesen adaptív aktív zajszűrés (ANC) valós idejű hangkalibrációt használ a nemkívánatos külső hangok folyamatos kiszűrésére és a hangkimenet optimalizálására. Ha tudatában kell lennie a környezetének, egyszerűen váltson át az Átlátszó módra. A külsőre néző mikrofonok rögzítik az Önt körülvevő környezeti és környezeti hangokat, hogy keveredjenek a zenével. Mostantól mindig kiválaszthatja az igényeinek megfelelő hallgatási módot.
Felszerelve az Apple H1-elAz Apple H1 chip által működtetett Beats Fit Pro készen áll arra, hogy segítsen megbirkózni bármivel, amit a nap rád zúdít. Azonnali egyérintéses párosítás az összes Apple-eszközöddel. Amikor iPhone-ról Macre vagy iPadre váltasz, az automatikus váltás átirányítja a hangot. A hangmegosztás egy másik Beats fejhallgatóval (vagy Apple AirPods fülhallgatóval) azt jelenti, hogy könnyedén megoszthatod kedvenc zenéidet az összes barátoddal.
Töltsd energiával a napodatA fülhallgató akár 6 órányi zenehallgatási idővel rendelkezik, további 18 órát pedig a zsebben hordozható töltőtáska biztosít. Ez azt jelenti, hogy a Beats Fit Pro akár 24 órányi együttes lejátszást biztosít. Az ANC vagy az Átlátszó mód kikapcsolásával akár 7 órányi hallgatási idő is elérhető. Ha egy kis extra energiára van szükséged, az 5 perces Fast Fuel töltés akár 1 óra lejátszást biztosít, ha az akkumulátor lemerült. Egy akkumulátor, amely kitart? Ez aztán a teljesítmény.
Hangos és tisztaA Beats Fit Pro a beépített gyorsulásmérővel és az 1. osztályú Bluetooth technológiával érzékeli, ha beszélsz, így a legjobb hangodat adhatod ki magadból. A kettős sugárformáló mikrofonok pontosan bemérik a hangodat, míg a digitális processzor kivágja a külső zajokat és a szelet, így a hangod tisztán és jól hallhatóan szólal meg.
Androiddal is működikA Beats Fit Pro már a dobozból kivéve könnyedén csatlakozik az Android eszközökhöz Bluetooth-on keresztül. A Beats Android alkalmazással olyan továbbfejlesztett funkciókat kapsz, mint az egyérintéses párosítás, a testreszabott vezérlés, az akkumulátor szintje, a firmware-frissítések és a Fit Test, hogy a legjobb hangzást és illeszkedést érd el a fülhallgatóiddal.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Apple Beats Fit Pro TWS Wireless Headset - Fekete" című hirdetést látja. (fent)