Betöltés...

Earphones TWS Acefast T6 (Pink)

Ár: 14.590 Ft

Az Acefast T6 fejhallgató még élvezetesebbé teszi a zenehallgatást. 4 ENC zajszűréssel ellátott mikrofonnal rendelkeznek, így a hívások minősége tökéletes lesz. A fejhallgató akár 4 órás működést biztosít, a beépített digitális kijelző pedig tájékoztat az akkumulátor töltöttségi állapotáról. A Bluetooth 5.0 felelős a megbízható kapcsolatért. Az érintőpanelek pedig kényelmes vezérlést tesznek lehetővé - segítségükkel hatékonyan fogadhat hívást vagy válthat dalt anélkül, hogy a telefon után nyúlna!

Akár 20 óra zenehallgatás
Hallgassa kedvenc dalait szinte korlátok nélkül. A fejhallgató akár 4 óra megszakítás nélküli zenehallgatást vagy akár 3 óra telefonhívást (70%-os hangerő) biztosít. Ezt az időt akár 20 órára is meghosszabbíthatja a töltőtokkal. Kapacitása 500 mAh, így a fejhallgatókat akár 4-szer is feltöltheti. Sőt, a készülék támogatja a gyorstöltést is, így mindössze 10 perc töltésre van szükséged, hogy további 1,5 órán keresztül élvezhesd a zenét!

Bluetooth technológia
Az Acefast fejhallgató zavartalan játékot tesz lehetővé – a Bluetooth 5.0 tökéletes átvitelt garantál akár 10 méteres távolságból. 2 mód közül is választhatsz: Sztereó és Single, amivel minden fejhallgató külön-külön csatlakozik a kiválasztott eszközhöz.

Kényelmes működés
Nem kell többé kihúznia a telefont a dal megváltoztatásához! A fejhallgatók érintésérzékeny panelekkel vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a kezelését. Használatukkal kezelheti a bejövő hívásokat, aktiválhatja a virtuális asszisztenst, beállíthatja a hangerőt és válthat dalokat – mindössze néhány érintéssel!

A felhasználó szem előtt tartásával készült
A T6 fejhallgató nemcsak funkcionalitásával tűnik ki, hanem stílusos és modern dizájnjáról is. A készlethez tartozik egy szilikon tok, ami tökéletesen megvédi a tokot a karcolásoktól. További előnye a kis méret és az IPX4 védettség, így bármilyen körülmények között használhatóak. Ráadásul a fejhallgató rendkívül kényelmes, így akár hosszabb ideig is használhatod, minden kellemetlenség és fáradtság nélkül.




Beleértve:
Fejhallgató
Töltő tok
Szilikon védőtok
Fülhallgató radírok x4 (XS/S/M/L)
USB/USB-C kábel
Használati utasítás

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Earphones TWS Acefast T6 (Pink)" című hirdetést látja. (fent)