Betöltés...

Samsung Galaxy Tab S9 11.0 SM-X710 / X716B, mappa tok, légpárnás sarok, közepesen ütésálló, érintőceruza tartóval, Trifold, Spigen Ultra Hybrid Pro, szürke (RS149833)

Ár: 23.530 Ft

-Elegáns kivitelű, kellemes tapintású, mappa tok.-Műanyag átlátszó hátlap.-Kiválóan illeszkedik a készülékhez.-Védelmet nyújt a portól, ütésektől, vízcseppektől.-Minden port, csatlakozó és gomb szabadon használható a tokban is.-Asztali tartó funkció, amely nagyszerű élményt biztosít filmezéshez.-Érintőceruza tartóval látták el.-Air Cushion technológiával. (Légpárnás sarokkal)-Közepesen ütésálló termék.A kép csak illusztráció! Ez a tok készülék-specifikus, minden gombnak, csatlakozónak, illetve kamerának szabad helyet biztosít.Fontos tudnivaló, hogy a termék az érintőceruzát vagy Pencil-t nem tartalmazza.Ez a termék utángyártott és nem az Apple Inc. vagy leányvállalata által került legyártásra. Továbbá a gyártó nem áll gazdasági kapcsolatban az Apple Inc.-el vagy annak leányvállalataival.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Samsung Galaxy Tab S9 11.0 SM-X710 / X716B, mappa tok, légpárnás sarok, közepesen ütésálló, érintőceruza tartóval, Trifold, Spigen Ultra Hybrid Pro, szürke (RS149833)" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések