Betöltés...

Apple iPad Pro 12.9 (2020), mappa tok, Apple Pencil tartóval, Eiffel torony, térkép minta, Smart Case, Wooze New Style Trifold Case, szürke (110869)

Ár: 10.580 Ft

-Elegáns kivitelű, kellemes tapintású, műbőr mappa tok.-Kiválóan illeszkedik a készülékhez.-Védelmet nyújt a portól, ütésektől, vízcseppektől.-Minden port, csatlakozó és gomb szabadon használható a tokban is.-A teteje zárható, így megvédi a készülék képernyőjét is. -Mivel kialakításának köszönhetően állítható dölésszögű asztali tartó funkcióval rendelkezik, így kiválóan alkalmas nem csak szórakozásra, hanem munkavégzésre is.-A sarkait megerősítették a nagyobb védelem érdekében.-Kiválóan alkalmas otthoni vagy munkahelyi használatra.-Mivel ceruza tartóval is rendelkezik, ezért azt is kényelmesen magunkkal tudjuk vinni bárhová anélkül, hogy elkeveredne.A kép csak illusztráció! Ez a tok készülék-specifikus, minden gombnak, csatlakozónak, illetve kamerának szabad helyet biztosít.Ez a termék utángyártott és nem az Apple Inc. vagy leányvállalata által került legyártásra.Továbbá a gyártó nem áll gazdasági kapcsolatban az Apple Inc.-el vagy annak leányvállalataival.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Apple iPad Pro 12.9 (2020), mappa tok, Apple Pencil tartóval, Eiffel torony, térkép minta, Smart Case, Wooze New Style Trifold Case, szürke (110869)" című hirdetést látja. (fent)