Betöltés...

Duracell USB cable for Lightning 2m (Black)

Ár: 9.590 Ft

A Duracell USB-Lightning kábele lehetővé teszi, hogy rövid időn belül feltöltse a kiválasztott eszközeit vagy továbbítsa a fájlokat. Akár 480Mbps átviteli sebességet és akár 3A töltőáramot biztosít. A termék emellett rendkívül tartós és kopásálló, 2 méter hosszú.

Problémamentes töltés
A kábellel könnyedén töltheti a kiválasztott Lightning interfésszel rendelkező eszközöket, például iPhone-ját vagy iPad-jét. A termék 3A / 5V feszültséget és áramerősséget kínál, így sokkal gyorsabb töltést tesz lehetővé, mint a szabványos kábelek (2,4A / 5V).

Gyors fájlátvitel
Már nem kell túl sokáig várnia, amíg az összes szükséges fájl a rendeltetési helyére kerül. A Duracell márkájú kábel lehetővé teszi fényképek, videók, zene vagy dokumentumok átvitelét akár 480 Mbps sebességgel.

Továbbfejlesztett kialakítás
Válassza a legjobb minőségű konstrukciót. A kábel csatlakozói lenyűgöző kopásállóságukkal tűnnek ki – hosszú idő után is jól szolgálják majd Önt. Ezenkívül a rézkábel megbízható teljesítményt és magas töltési hatékonyságot biztosít, míg a dupla nylon fonat és a Dupont Kevlar szál védi a terméket a sérülésektől és növeli a tartósságát.

Széleskörű kompatibilitás
A kábellel könnyedén töltheti a legtöbb Lightning porttal ellátott készüléket. A termék például tökéletesen fog működni iPhone-okkal, AirPod-okkal és bizonyos iPad-modellekkel. A kompatibilitási problémák a múlté – fogadjon bevált megoldásokra, és élvezze berendezése gyors töltését!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Duracell USB cable for Lightning 2m (Black)" című hirdetést látja. (fent)