Betöltés...

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 P610/P615 Supcase Unicorn Beetle Pro ütésálló MIL-STD tablet tok, Fekete

Ár: 15.890 Ft

Supcase Unicorn Beetle Pro 3 részes defender tok kitámasztóval, fekete Az egyik legátgondoltabb és legtartósabb termék a Supcase kínálatában. A tablettok három részből áll. A Unicorn Beetle Pro hátul és a széleken körülveszi a készüléket, hőre lágyuló és keményedő polikarbonát bevonat keverékéből készült, ami extra tartósságot és ellenállást biztosít. A tok rendelkezik továbbá gombfedelekkel és visszazárható csatlakozósapkákkal, hogy ne juthasson por, szennyeződés és nedvesség a készülékébe.

A Supcase Unicorn Beetle Pro Az egyik legátgondoltabb és legtartósabb termék a Supcase kínálatában. A tablettok három részből áll. A Unicorn Beetle Pro hátul és a széleken körülveszi a készüléket, hőre lágyuló és keményedő polikarbonát bevonat keverékéből készült, ami extra tartósságot és ellenállást biztosít. A tok rendelkezik továbbá gombfedelekkel és visszazárható csatlakozósapkákkal, hogy ne juthasson por, szennyeződés és nedvesség a készülékébe. Maximális biztonság Az utolsó, de nem kevésbé fontos elem a keret, amely a készülék elejére helyezve védi kijelzőjét, ezzel kiegészítve a teljes védelmet. Mindemellett a csomag része egy 360 fokban forgatható csipesz, amely segítségével könnyen rögzíthető övre, vagy táskapántra is. Mintha a táblagépére öntötték volna A tok tökéletesen illeszkedik, és nem befolyásolja a vezeték nélküli töltést sem. A kamera és a képernyő körüli keret kissé megemelt formája megvédi készülékét a karcolásoktól, ha azt sík felületre helyezi. Katonai szintű védelem A Supcase Unicorn Beetle Pro egy tok, amit komoly, hitelesített teszt alá vetettek, melynek részeként 26-szor 1,2 m magasságból ejtettek szilárd felületre. A teszt sikeres teljesítésével megszerezték az amerikai MIL-STD 810G-516.6 katonai bizonyítványt. Tulajdonságok: 100%-ban eredeti Könnyű, kompozit szerkezet Beépített polikarbonát fólia a képernyő védelmére Extrém, leesés elleni védelem Tökéletesen passzol Teljesen funkcionalitás Megfelel a katonai ejtési teszt szabványnak (MIL STD 810G 516.6) Könnyen felhelyezhető és levehető A csomagolás tartalma: 1db Supcase Unicorn Beetle Pro tablettok 1db Övcsipesz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 P610/P615 Supcase Unicorn Beetle Pro ütésálló MIL-STD tablet tok, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: