Betöltés...

Microsoft Surface Thunderbolt 4 Dokkoló

Ár: 121.300 Ft

Annyira erős és könnyed!A munkához és a szórakozáshoz szükséges gyors és rugalmas csatlakoztathatóságot olyan teljesítménnyel biztosítja, amelyre számíthat.
USB4/Thunderbolt 4 nagy sebességű portokMaximalizálja a teljesítményt az USB4/Thunderbolt 4 kábel csatlakoztatásával az eszköz tápellátásához, akár két 4K monitor csatlakoztatásához 60 Hz-en, valamint az adatok és fájlok akár 40 Gbps sebességgel történő átviteléhez - az USB 3-hoz képest négyszer gyorsabban.
A szükséges töltési teljesítményKönnyedén csatlakoztathatja és feltöltheti laptopját, körülbelül két és fél óra alatt alacsony töltöttségi szintről a teljes akkumulátorteljesítményre váltva, akár 96 wattos átmenő energiával, ami extra energiát biztosít telefonja és tartozékainak töltéséhez.
Készülékeken átívelő kompatibilitásA Surface Thunderbolt 4 dokkoló tanúsított USB4Footnote/Thunderbolt 4 host és portokkal rendelkezik a Surface és más USB4Footnote/Thunderbolt 4-kompatibilis eszközökkel való szabványos csatlakoztathatóság érdekében.
Befogadó és átgondolt tervezésÚgy tervezték, hogy mindenféle képességű ember számára lehetővé tegye a munkavégzést
Legyen kreatív, produktív és csatlakoztatható a sokoldalú, hátrafelé néző portokkal, amelyek a gyengénlátó és nem látó felhasználók számára emelt tapintású kijelzőkkel rendelkeznek, hogy könnyebben azonosíthassák a portokat.
Újrahasznosított anyagok felhasználásával tervezveA Surface Thunderbolt 4 Dock és a tápegység burkolata (a hálózati kábel kivételével) 20%-ban óceánból származó műanyagnak tulajdonítható, és könnyebb anyagokat tartalmaz, mint korábbi dokkolóink. A Surface Thunderbolt 4 Dock csomagolásából eltávolítottuk az egyszer használatos műanyagokat, így az OECD-országokban körülbelül 99%-ban újrahasznosítható.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Microsoft Surface Thunderbolt 4 Dokkoló" című hirdetést látja. (fent)