Betöltés...

HAWIRE Smart vállhátizsák, USB töltőport, Laptop/tablet rekesz, Vízálló, lopásgátló, Fekete/Marine

Ár: 14.620 Ft


Intelligens válltáska, USB töltőport, Laptop/tablet rekesz, vízálló, lopásgátló, fekete/ezüst színű





Intelligens vállhátizsák: Ez a termék egy intelligens funkciókkal ellátott vállhátizsák, amelyet úgy terveztek, hogy megkönnyítse a mindennapi életét. A beépített fejlett technológiával ez a hátizsák kényelmes és biztonságos élményt nyújt.


USB töltőport: A hátizsák beépített USB töltőporttal van ellátva, így útközben is töltheti elektronikus eszközeit, például okostelefonját vagy táblagépét. Eszközeit a hátizsák belső USB-portjához csatlakoztathatja, és élvezheti a gyors és egyszerű töltést utazás közben



Laptop/tablet rekesz: Ez az intelligens hátizsák külön rekesszel van felszerelve, hogy laptopját vagy táblagépét biztonságban és rendben tartsa. Ez a funkció biztosítja, hogy elektronikus eszközei védve legyenek az ütődésektől és karcolásoktól szállítás közben.



Vízálló: A hátizsák anyaga vízálló, így értékeidet nedves időjárási körülmények között is biztonságban szállíthatod. Akár esőben utazik, akár szabadtéri kalandra indul, a hátizsák védelmet nyújt az elemekkel szemben.



Lopásgátlás: A hátizsákot lopásgátló funkciókkal tervezték, hogy megvédje értékeit. Rejtett zsebekkel és erős biztonsági zárakkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák az illetéktelen hozzáférést a hátizsák belsejéhez. Ez a funkció segít abban, hogy biztonságban tudd a holmidat, és nyugodt lehetsz az utazásaid során. Az intelligens hátizsák fekete vagy barna színben kapható, így sokoldalúan választhatsz a személyes stílusodhoz illő változatosságot.





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HAWIRE Smart vállhátizsák, USB töltőport, Laptop/tablet rekesz, Vízálló, lopásgátló, Fekete/Marine" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb

Hasonló hirdetések