Betöltés...

Laptop asztal, bambusz

Ár: 9.490 Ft


MAGASSÁG ÉS DŐLÉSSZÖG BEÁLLÍTÁSA - maximum 17" -es laptopokhoz tervezve. Az asztallábak magassága, valamint a laptop alatti asztallap dőlésszöge állítható (4 fok). Ez lehetővé teszi, hogy tökéletesen igazítsa az asztalt az Ön igényeihez és pillanatnyi helyzetéhez. A kényelmes munkapozíciónak köszönhetően a munka hatékonyabb és élvezetesebb lesz. 



HŐELVEZETÉS - a túlmelegedett laptop rosszabbul működik és sokkal gyorsabban elhasználódik. Az asztal tetején speciális kivágások vannak, amelyek lehetővé teszik a szabad hőelvezetést. A megfelelő szellőzés az asztalon meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, és nem kell a kábelhez "kötözve" ülni. 



ASZTALLAP - az asztallapon egy speciális támaszték található, amely megvédi a laptopot az elcsúszástól - még meredek lejtőn is. Így a laptopot akár félig fekvő helyzetben is használhatjuk, az asztallapon is tökéletesen fog állni.



KIS FIÓK - lehetővé teszi, hogy a kis, legszükségesebb tartozékokat kéznél tartsa. Soha többé nem fog keresni tollat, cetlit, fejhallgatót vagy pendrive-ot – most már saját biztonságos helyük lesz, és mindig kéznél lesznek, amikor a laptoppal dolgozik.   


LEÍRÁS



maximum 17" laptopokhoz tervezve
anyaga: bambusz
maximális dőlésszög: 45 fokig
asztal méretei: 67 x 28 x 26,5 cm
súlya: 2,424 kg
súlya csomagban: 2,55 kg


DŐLÉSSZÖG:



1. szint – 19 cm
2. szint – 16 cm
3. szint – 12,5 cm
4. szint – 5 cm




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Laptop asztal, bambusz" című hirdetést látja. (fent)