Betöltés...

Brother DCP-L2600DYJ1 A4, Duplex, 34 lap/perc, USB Fekete multifunkciós mono lézernyomtató

Ár: 59.590 Ft

A könnyen csatlakoztatható Brother DCP-L2600D segítségével hatékonyabban dolgozhat otthon vagy az irodában. Ez a 3 az 1-ben monokróm lézereszköz számos termelékenységnövelő funkcióval rendelkezik. Időt takarít meg a gyors és tökéletes nyomtatással és szkenneléssel, automatikus kétoldalas nyomtatással és egy nagy papírtálcával. Az egyszerű beállítás és az USB interfész megkönnyíti a napot, a nyomtatás pedig könnyed. A nagy teljesítményű DCP-L2600D kezelése gyerekjáték a könnyen navigálható vezérlőpanelnek köszönhetően.



A DCP-L2600D a teljesítményt és a nyomtatási sebességet szem előtt tartva tervezték, hogy hatékonyabbá tegye munkáját. A kétoldalas nyomtatás funkcióval időt takaríthat meg, így gyorsan visszatérhet más feladatokhoz. Szkennelje be dokumentumait színesben vagy monokrómban, és küldje el közvetlenül számítógépére vagy mobileszközére.

A kiváló minőségű nyomtatási technológia minden alkalommal hibátlan és professzionális nyomatokat biztosít. A DCP-L2600D egy jól megtervezett eszköz, nagy papírbemeneti és kimeneti tálcakapacitást kínál, amely hosszabb nyomtatást tesz lehetővé, kompakt és csendes kialakításának köszönhetően pedig akár kisebb irodahelyiségekben is folyamatosan dolgozhat.

A DCP-L2600D-vel nem jelent problémát a nyomtatási költségek alacsonyan tartása. Ebben segít egy külön dob- és tonerrendszer, valamint a mellékelt 700 oldalas festékkazetta, amely a nagyobb nyomtatási igényeket is kielégíti. A toner cseréje rendkívül egyszerű, és kapható egy nagy kapacitású toner is, amellyel akár 3000 oldal is kinyomtatható, csökkentve az oldalankénti költséget és a csere gyakoriságát.

A folyamatosan változó adatvédelmi és adatbiztonsági szabályozások követése érdekében a Brother készülékek olyan biztonsági funkciókkal rendelkeznek, amelyek megfelelnek a legújabb iparági szabványoknak, így biztosítva az adatok erős védelmét. A biztonsági szakértők már a tervezési szakaszban biztosítják, hogy minden termék biztonságos legyen. A DCP-L2600D számos nagyszerű funkciót kínál. Három szintű biztonságot használ eszköz, hálózat és dokumentum szinten. Ez még nagyobb biztonságérzetet biztosít, és garantálja az adatok integritásának megőrzését minden szakaszban.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Brother DCP-L2600DYJ1 A4, Duplex, 34 lap/perc, USB Fekete multifunkciós mono lézernyomtató" című hirdetést látja. (fent)