Betöltés...

Epson EcoTank ET-18100 Tintasugaras nyomtató

Ár: 353.050 Ft

Mondjon búcsút a patronoknak
A beépített, előlapra néző tintatartályrendszer költséghatékony fotónyomatokat biztosít. A nagy kapacitású, 70 ml-es tintapalackokat használó tintatartály akár 2100 minőségi 10x15 cm-es színes fényképet is képes kinyomtatni egy készlet csere tintapalackból. A tinta utántöltése gyors és egyszerű a cseppmentes fúvókákkal ellátott, kulcszáras palackoknak köszönhetően.

További megtakarítás
Használja ki az ultraalacsony költségű nyomtatások előnyeit. A Heat-Free Micro Piezo nyomtatófej technológiának köszönhetően az EcoTank alacsony energiafogyasztással rendelkezik, ami csökkentheti az energiaszámlákat. Emellett nagyméretű tintatartályokkal rendelkezik, amelyeket alacsony költségű tintapalackokkal tölthet fel. Kompakt kialakításával az ET-18100 a legtöbb helyen könnyedén elfér.

Könnyen használható és megbízható
Ez a modell ideális, ha nagy mennyiségű, kiváló minőségű fényképet szeretne nyomtatni alacsony fotónkénti költséggel. Az ET-18100 megbízható vezeték nélküli fotónyomtatást, valamint PVC ID-kártyákra, CD-kre és DVD-kre történő nyomtatást is kínál. Kerülje el az állásidőt a könnyen hozzáférhető, cserélhető karbantartó doboz és a felvevőhenger segítségével.

Nyomtatás szinte bárhonnan
Az ET-18100 segítségével egyszerűen nyomtathat mobilról, táblagépről és laptopról. A Wi-Fi és Wi-Fi Direct segítségével az Epson Smart Panel alkalmazás segítségével küldhet dokumentumokat nyomtatásra okoseszközökről.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Epson EcoTank ET-18100 Tintasugaras nyomtató" című hirdetést látja. (fent)