Betöltés...

XIAOMI 5G CPE PRO V2 router (HOTSPOT, 574 Mbps, Dualband, 5G/4G LTE + nano SIM aljzat) FEKETE

Ár: 107.699 Ft



Xiaomi 5g Cpe Pro







Qualcomm 5G chip



Gyorsabb Internet, még több szórakozás



A Qualcomm processzor támogatja az SA/NSA kettős üzemmódú hálózatot és a főbb globális 5G frekvenciasávokat, kompatibilis a 4G LTE-vel és támogatja a 3GPP R16-ot, a zökkenőmentesebb és stabilabb internetkapcsolat érdekében.







Gyors Wi-Fi 6 a gyorsaság élménye



A továbbfejlesztett, már bizonyított Wi-Fi 6 technológiának köszönhetően a kétsávos vezeték nélküli sebesség akár 5378 Mbps is lehet. Ilyen ultramagas sebességgel nem kell sokáig várni a nagy játékok vagy 4K filmek letöltésekor, miközben a gamerek is zökkenőmentesebb játszhatnak.







Könnyű internet-hozzáférés



Még szélesebb körű alkalmazási lehetőségek



A Xiaomi 5G CPE Pro képes a 4G/5G mobilhálózati jeleket Wi-Fi jelekké alakítani, így még akkor is, ha a környéken nem áll rendelkezésre szélessávú internet, amíg van 4G/5G mobilhálózati lefedettség, a Wi-Fi-képes eszközök stabilan és nagy sebességgel csatlakozhatnak az internethez.







OFDMA + MU-MIMO



Gördülékeny, többeszközös felhasználói élmény



Az OFDMA technológia alacsony késleltetéssel teszi lehetővé az adatátvitelt akár 16 eszközre egyidejűleg az élvezetesebb csoportos beszélgetések vagy a multiplayer játékok érdekében! A MU-MIMO technológia lehetővé teszi, hogy több eszköz egyszerre küldjön és fogadjon adatokat, így villámgyors sebességet biztosít, akár az interneten böngészel, akár videókat nézel online!







Magas, 160 MHz sávszélesség



Duplázd meg a sávszélességet a dupla sebességért



Ha a sávszélesség olyan, mint egy autópálya, akkor a hagyományos 80 MHz sávszélesség gyakran zsúfolt a nagy forgalom miatt. 160 MHz sávszélességgel minden sáv szélessége és az elméleti sebesség egyaránt megduplázódik. Ez megakadályozza, hogy az autópálya zsúfolttá váljon, és zökkenőmentesebb online élményt nyújt játékok letöltésekor vagy internetezéskor.







Az NFC kényelme



Csatlakozz azonnal



Nincs szükség bonyolult jelszavak megadására, az Android-alapú okoseszközökön az NFC funkció segítségével egyetlen érintéssel könnyedén csatlakozhatsz a hálózathoz, ami megkönnyíti a tartalmak megosztását a barátaiddal.







Xiaomi 5g Cpe Pro



Mesh hálózat



Zökkenőmentes Wi-Fi az egész lakásban



A mesh technológia lehetővé teszi a Xiaomi 5G CPE Pro számára, hogy több mesh hálózatot alkosson Xiaomi Wi-Fi 6 routerrel segítségével, így az egész ház teljes lefedettségű lesz függetlenül annak méretétől.







Intelligens azonosítás és exkluzív optimalizálás



Az intelligens router felismeri Xiaomi/Redmi okostelefonod, és játék közben speciális gyorsító alagutakat engedélyez, hogy jelentősen csökkentse a késleltetést és az akadozást.







Kéményszerű hőelvezetés



Kiváló hűtési teljesítmény



A kéményszerű, hőelvezetős kialakítás kiváló hűtési teljesítményt nyújt, miközben az eszköz megőrzi elegáns megjelenését és biztosítja a készülék hosszú távú, stabil működését.







Kellemes megjelenés



Mindenhol jól mutat



Kifinomult és elegáns, a minimalista dizájn egyszerű, mégis egyedi megjelenést biztosít, a hátlapi két Gigabit Ethernet port pedig további csatlakozási lehetőségeket kínál. Bárhol is helyezzük el, a készülék kifinomultságot kölcsönöz otthonodnak.







 



Kompatibilitás:
Realme C67 4G, Samsung Galaxy S24 (SM-S921), Samsung Galaxy Z Fold5 5G (SM-F946), Samsung Galaxy S23 FE (SM-S711), Samsung Galaxy Z Flip5 5G (SM-F731), Samsung Galaxy A14 5G (SM-A146), Samsung Galaxy A54 5G (SM-A546), Samsung Galaxy S24 Plus (SM-S926), Motorola Moto G14, Xiaomi Poco X6 5G, Xiaomi Poco C65, Honor Magic6 Pro 5G, Xiaomi 14 5G, Xiaomi Poco X6 Pro 5G, Honor Pad 9, Nothing Phone (2a), ZTE Blade V50 Design 5G, TCL 40 NxtPaper, Realme 12 Pro Plus, Realme 12 Pro, ZTE Blade A72s, Oppo A58 4G, Asus Zenfone 11 Ultra, Xiaomi 14 Ultra

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "XIAOMI 5G CPE PRO V2 router (HOTSPOT, 574 Mbps, Dualband, 5G/4G LTE + nano SIM aljzat) FEKETE" című hirdetést látja. (fent)