Betöltés...

Samsung Galaxy TAB A9 128GB 8.7" WiFi Android szürke (SM-X110N)

Ár: 90.800 Ft

Tulajdonságok: Klasszikus és modern
A Galaxy Tab A9 és Tab A9+ elegáns kialakítással és letisztult fém készülékházzal rendelkezik. Élvezd a Samsung táblagépek jellegzetes kialakítását grafit, misztikus ezüst és misztikus tengerészkék színben, melyek kiemelik a készülék könnyed báját. Kiterjedt és fényes képi megjelenítés sima mozgással
Éld át a szórakozás örömét a méretes és fényes kijelzőn! A Galaxy Tab A9+ magas képernyőfrissítési frekvenciájának köszönhetően sima és gördülékeny mozgással merülhetsz el a látványban. Lépj be kedvenc tartalmaid magával ragadó világába még akkor is, amikor kint vagy a napon. Tárolj többet abból, amit szeretsz!
A Galaxy Tab A9 és Tab A9+ akár 8 GB RAM memóriával is elérhető (csak 128GB háttértár esetén), ami kevesebb késleltetést biztosít a többfeladatos munkavégzés során. Ráadásul a beépített tárhely minden nagyfelbontású videódat, fényképedet és fájlodat eltárolja. A tárhelyet microSD-kártyával bővítheted - akár 1 TB-ig. Tárolj többet abból, amit szeretsz, és törölj kevesebbet! Oszd három részre a képernyőt és sokszorozd meg a produktivitásodat!
Hódíts meg egyszerre több feladatot! A Galaxy Tab A9+ készülékkel építészeti terveket vázolhatsz fel, magával ragadó látványterveket választhatsz és videochatelhetsz - akár három alkalmazással egy képernyőn, anélkül, hogy bezárnál egyetlen ablakot is. Vedd körbe magad gazdag hangzással!
Merülj el a gazdag hangzásvilágban a hangszórókkal, amelyek magával ragadó hangélményt nyújtanak. Akár filmet nézel, akár zenét hallgatsz, a Galaxy Tab A9+ lehetővé teszi, hogy teljesen elmerülj a 3D-s hangzásban, lenyűgöző tisztasággal és mélységgel. Biztosítsd a lelki nyugalmadat!
Tartsd biztonságban az adataidat. Tárold a fontos adataidat a biztonságos mappában, és ellenőrizd a készüléked általános biztonsági állapotát az adatvédelmi irányítópulton. Hozd ki a legtöbbet Samsung Galaxy élményedből, biztonsági problémáktól mentesen! Gyors megosztás
Fényképeid, videóid és dokumentumaid megosztása gyors és egyszerű a gyors megosztásnak köszönhetően. Csak néhány koppintás, és máris elküldheted a fájljaidat Galaxy telefonodról, Tabodról vagy Book-odról más, a közelben lévő Galaxy készülékedre - akár több készülékedre is. Szeretnéd elküldeni a fájlt egy nem Galaxy készülékre? Ez olyan egyszerű, mint egy link elküldése. Műszaki adatok Kijelző: Méret: 8.7" (220.5mm) Felbontás: 1340 x 800 (WXGA+) Technológia: TFT Színmélység: 16M Kamera: Hátlapi kamera - felbontás: 8.0 MP Hátlapi kamera - Autofókusz: Igen Előlapi kamera - felbontás: 2.0 MP Hátlapi kamera - vaku: Nem Videofelvétel felbontás: FHD (1920 x 1080) @30fps Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat: USB verzió: USB 2.0 Helymeghatározás: GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS Fülhallgató: 3.5mm Stereo Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 Wi-Fi Direct: Igen Bluetooth verzió: Bluetooth v5.3 NFC: Nem Bluetooth-profilok: A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP PC Szinkronizálás: Smart Switch (PC verzió) Szenzorok: Gyorsulásmérő Geomágneses szenzor Fényérzékelő Közelségérzékelő

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Samsung Galaxy TAB A9 128GB 8.7" WiFi Android szürke (SM-X110N)" című hirdetést látja. (fent)