Betöltés...

Xiaomi Router AX3000T EU, Fehér

Ár: 24.999 Ft

Az 5G sávok akár 160 MHz-es sávszélességet is támogatnak, ami nagyobb sebességet tesz lehetővé, mint a Xiaomi Router AX1500 és a Mi Router 4A Gigabit Edition. Támogatja a Wi-Fi 6 technológiát, kétsávos egyidejű vezeték nélküli sebességgel akár 2976 Mbps*-ig, ami alacsonyabb késleltetést és nagyobb sebességet biztosít, tökéletes 4K filmek streameléséhez és nagy felbontású online játékokhoz.

Az OFDMA technológia lehetővé teszi az egyidejű több eszköz adatátvitelét. Akár online játszik, akár tanul, dolgozik, vagy csak szórakozik, több eszközt csatlakoztathat, és hatékonyan, hálózati torlódások nélkül továbbíthatja az adatokat.

A nagy teljesítményű kétsávos antenna „2+1” antennakonfigurációt biztosít az 5 GHz-es sávokon. A 3T3R többutas kialakítás növeli az 5G jelerősséget, csökkenti a hálózati megszakításokat és a pufferelési problémákat azokon a területeken, ahol gyenge a jel.

A Xiaomi saját fejlesztésű Mesh hálózati technológiája számos hibrid hálózati módszert* támogat, enyhíti a jelek holtfoltjait, és nagy sebességű internet-hozzáférést biztosít otthonában. Automatikusan csatlakozik a leggyorsabb útválasztó csomóponthoz ezredmásodperceken belül, amikor a házban mozog, egy öngyógyító hálózat segítségével, amely azonnal másodlagos útvonalakat biztosít, ha a router meghibásodik.

1,3 GHz-es kétmagos processzor
Az új generációs processzor egy fejlett, 12 nm-es gyártási eljárást alkalmaz, amely meghaladja a hasonló termékek teljesítményét, és a nagy teljesítményt és az alacsony energiafogyasztást ötvözi a szuperstabil működés érdekében. A hardveres gyorsítás lehetővé teszi, hogy tovább csökkentse a CPU-használatot a nagyobb stabilitás, megbízhatóság és teljesítmény érdekében, amely tökéletes az online játékokhoz.

A nagy, 256 MB memória akár 128 eszköz stabil csatlakozását is lehetővé teszi
Okostelefonok, televíziók, hangszórók, kamerák és egyebek. A valós idejű válaszadás és a kölcsönös interferencia nélküli stabil kapcsolatok minden eszközéhez jobb intelligens élményt nyújtanak otthonában.

NFC egyérintéses kapcsolat Nincs szükség jelszóra
Az AX3000T támogatja az NFC egyérintéses csatlakozást. Egyszerűen érintse meg az útválasztó NFC területét egy Android okostelefonnal, hogy jelszó megadása nélkül gyorsan és biztonságosan csatlakozzon a hálózathoz.

Egyszerű beállítás
A Xiaomi Router AX3000T támogatja az IPTV egysoros multiplexelést, leegyszerűsítve az otthoni vezetékezést a zökkenőmentes, áramvonalas működés érdekében.

Alacsony késleltetés, stabil kimenet
A Xiaomi/Redmi okostelefonokat a rendszer automatikusan felismeri, és exkluzív gyorsítási útvonalat biztosít a játékokhoz és a videókhoz. A hálózat sebességének és stabilitásának előnyben részesítése révén a késleltetés és a késés hatékonyan csökken a gördülékenyebb élmény érdekében.

Jellemzők:
- Méret: 225 mm × 172 mm × 208,8 mm
- Színek: fehér
- 2.4G Wi-Fi: 2x2 (legfeljebb IEEE 802.11ax protokollt támogat, az elméleti maximális sebesség 574 Mbps)
- 5 GHz-es Wi-Fi: 2x2 (legfeljebb IEEE 802.11ax protokollt támogat, az elméleti maximális sebesség 2402 Mbps)
- Antennák: 4 x nagy nyereségű antennák
- Hőleadás: Természetes hőleadás
- Összes port: 4 x 10/100/1000 Mbps önadaptív WAN/LAN port (Auto MDI/MDIX)
- LED jelzőlámpa: Egyetlen lámpa
- Rendszer-visszaállítás gomb
- Mesh hálózati gomb
- Tápellátás bemeneti port
- Protokoll szabványok: IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, IEEE 802.3/3u/3ab
- Két sávos: 2,4 GHz, 5 GHz
- Operációs rendszer: MiWiFi ROM
- Wi-Fi titkosítás: WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA3-SAE titkosítás, vezeték nélküli hozzáférés-vezérlés (fekete-fehér lista), rejtett SSID
- Menedzsment alkalmazások: Támogatja a webet, a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást (Android, iOS)
- Munkakörnyezeti hőmérséklet: 0-40°C
- Működési páratartalom: 10% ~ 90% relatív páratartalom (nem kondenzálódó)
- Tárolási hőmérséklet: -40 ~ 70 ℃
- Tárolási páratartalom: 5% ~ 90% relatív páratartalom (nem kondenzálódó)

A csomag tartalma:
- Xiaomi Router AX3000T
- Hálózati kábel
- Tápadapter
- Jótállási jegy
- Felhasználói kézikönyv

Garancia:
- 12 hónap












Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Xiaomi Router AX3000T EU, Fehér" című hirdetést látja. (fent)