Betöltés...

Razer Kaira Pro for Xbox vezeték nélküli fehér gamer headset

Ár: 51.800 Ft

RAZER™ TRIFORCE TITÁN 50MM-ES MEGHAJTÓK
Teljesen új, szabadalmaztatott kialakításunk lehetővé teszi mérnökeink számára, hogy minden egyes meghajtót úgy hangoljanak be, mintha három lenne - lehetővé téve a magas, közép és mély hangfrekvenciák egyedi reprodukálását, hogy gazdagabb magas hangokat, világosabb hangzást és erőteljes basszust biztosítsanak.
Ez az Xbox Series X|S vezeték nélküli fejhallgató titánbevonatú membránokat is tartalmaz, amelyek még tisztábbá teszik a hallott énekhangot, így minden kommunikáció mindig éles és tiszta lesz.

RAZER™ HIPERTISZTA SZUPERKARDIOID MIKROFON
Ennek a levehető 9,9 mm-es mikrofonnak a felvételi mintázata a kardioid mikrofonhoz képest nagyobb mértékű oldalirányú zajelnyeléssel rendelkezik, és az érzékeny mélyfrekvenciás válasznak, valamint a minimális akadályozásra tervezett nyitott mikrofonháznak köszönhetően hűen visszaadja a hangját.

FLOWKNIT MEMÓRIAHABOS FÜLPÁRNÁK
Hogy a játékmaratonok alatt is csúcsformában maradj, új lélegző szövésű fülhallgatóink minimalizálják a bőrrel való érintkezés során keletkező izzadtságot és hőfelhalmozódást, míg az ultrapuha hab továbbfejlesztett sűrűsége nagymértékben csökkenti a fejhallgató szorítóerejét.

DEDIKÁLT MOBIL MIKROFON
Ebben az Xbox Series X|S vezeték nélküli fejhallgatóban egy második mikrofon van elrejtve, amely a Razer™ HyperClear Supercardioid mikrofon nélkül is működik - praktikus, ha beszélgetni kell ingázás közben, akár mobil játékhoz, akár hívások megválaszolásához.

EQ KAPCSOLÓ ÉS XBOX PÁROSÍTÓ GOMB
A jobb oldali fülkagylón található gombot lenyomva tartva könnyedén párosíthatod a headsetet, majd kétszer megnyomva 4 EQ-beállítás között válthatsz - például az FPS móddal, amely a játékbeli hangokat, például az ellenséges lépéseket erősíti, vagy a Bass móddal, amely az alacsony frekvenciájú hangokat erősíti.

WINDOWS SONIC
Tapasztald meg az élethű térhatású hangzást, amely lehetővé teszi, hogy a headset tűpontos pontossággal helyezze el a hangot, növelve a játékbeli tudatosságot a versenyelőny és az igazán magával ragadó élmény érdekében.

FEJLETT ALKALMAZÁS-KONFIGURÁCIÓ
A Razer™ Headset Setup for Xbox alkalmazás által támogatott Razer™ Headset Setup for Xbox alkalmazással pontosan olyan hangzást biztosíthatsz, amilyet szeretnél, a mélyebb hangszerszabályozási lehetőségek, például a személyes EQ-előbeállítások, a mikrofonfigyelés és még sok más lehetőség elérésével.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Razer Kaira Pro for Xbox vezeték nélküli fehér gamer headset" című hirdetést látja. (fent)