Betöltés...

Thermaltake TT Premium PCI-E 4.0 x16 kábel Extender - 200mm

Ár: 38.590 Ft

A Thermaltake piacra dobta a legújabb Thermaltake TT Premium PCI-E 4.0 Extender sorozatot, amely ultra-kiváló minőségben a legigényesebb rendszereknek is megfelel. Az olyan jellemzők, mint az extrém nagy sebességű kábel, a nagymértékben terelhető és összehajtható kialakítás, az EMI árnyékolás vezető polimerrel, a speciális kábelvédő az Ön elvárásainak túlteljesítésére készült. A 300 mm-es, 600 mm-es és 300 mm-es, 90 fokos adapterrel kapható TT Premium PCI-E 4.0 Extender sorozat a GPU-megoldások széles skáláját támogatja, és bármilyen házban található kábelhez illeszkedik.
Helytakarékos kialakításAz ultra-megvalósítható minőségben készült, szalagformátumú lapos kábel kialakítása lehetővé teszi a többszörös hajtogatást és a rendkívül szűk hajlítási sugarat, miközben hihetetlen teljesítményt nyújt. Más szóval, a TT Premium PCI-E 4.0 Extender sorozat a teljesítmény rovására történő kompromisszumok nélkül spórol a helykihasználással, és ideális választás azok számára, akik rendezett megjelenésű rendszert szeretnének építeni.

EMI árnyékolás vezető polimerrelA hosszabbító a legújabb anyagokat használja az EMI árnyékoláshoz, öt talpas lapos kábel kialakítással. Ez a technika lehetővé teszi, hogy minden egyes kábelt teljes mértékben elektromágneses interferencia árnyékolással fedjen be vezető polimerrel, amely védelmet nyújt az elektromágneses frekvenciák bejövő vagy kimenő kibocsátása ellen, minimalizálja a zavarást és a teljesítmény romlását, valamint csökkenti a hosszabbító súlyát.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Thermaltake TT Premium PCI-E 4.0 x16 kábel Extender - 200mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: