Betöltés...

Apple Beats Fit Pro Vezeték Nélküli, Bluetooth, Lila, Mikrofonos fülhallgató

Ár: 156.095 Ft

Kényelemre tervezve

A Beats Fit Pro kényelmes, biztonságosan illeszkedő szárnyvégekkel van felszerelve, amelyek a füledhez illeszkednek. Az univerzális szárnyvégkialakítást mindenféle sportoló próbára tette, így bízhat abban, hogy ezek a fülhallgatók kibírják a munkanapokon és az edzéseken is. A nyomáscsökkentő szellőzőnyílásokkal kiegészítve egész nap kényelmesen viselheti ezeket a fülhallgatókat.

Három puha szilikon fülcsúcs opció megkönnyíti a megfelelő méret megtalálását. A Fit Test beállítás mind az Apple, mind az Android számára segít a megfelelő illeszkedés biztosításában a testreszabott akusztikus tömítés és az optimális teljesítmény érdekében.

Hangban vesz körül

A Beats Fit Pro-t úgy tervezték, hogy erőteljes, kiegyensúlyozott hangzást biztosítson egy egyedi akusztikus platformon keresztül, amely mindennapi tevékenységei során veled marad. Egy szabadalmaztatott, kételemes membrános meghajtó található a kétkamrás házban, ami tiszta hangzást és kiemelkedő sztereó elválasztást eredményez. A fejlett digitális processzor ezután optimalizálja a hangteljesítményt a hangosság és a tisztaság érdekében, miközben tiszta zajszűrést biztosít.

A Beats Fit Pro dinamikus fejkövetéssel támogatja a Spatial Audio funkciót a magával ragadó zenéhez, filmekhez és játékokhoz. A dinamikus fejkövetés giroszkópokat és gyorsulásmérőket használ a hang beállításához, amikor elfordítja a fejét, így többdimenziós élményt nyújt, és úgy érzi, hogy benne vagy.

Halld, mi számít

A két különböző hallgatási móddal Ön irányítja, hogy mit hall. A teljesen adaptív aktív zajszűrés (ANC) valós idejű hangkalibrációt használ a nem kívánt külső hangok folyamatos azonosítására és a hangkimenet optimalizálására. Ha tisztában kell lennie a környezetével, egyszerűen váltson átlátszóság módba. A külső mikrofonok rögzítik a környezeti és a környezeti hangokat, hogy keveredjenek a zenével. Mostantól mindig kiválaszthatja az igényeinek megfelelő hallgatási módot.

Apple H1-gyel felszerelve

Az Apple H1 chip által meghajtott Beats Fit Pro készen áll arra, hogy segítsen kezelni, bármit is tartogat a nap. Azonnali egyérintéses párosítás az összes Apple-eszközzel. Amikor iPhone-járól Mac vagy iPad készülékre vált, az automatikus váltás átirányítja a hangot. A hangmegosztás egy másik pár Beats fejhallgatóval (vagy Apple AirPods) azt jelenti, hogy könnyedén megoszthatja kedvenc zenéit barátaival.

Erősítse a napot

A fülhallgatók akár 6 órányi hallgatási idővel rendelkeznek, a zsebméretű töltőtok pedig további 18 órát biztosít. Ez azt jelenti, hogy a Beats Fit Pro akár 24 órányi kombinált lejátszást biztosít. Ha az ANC vagy az Átlátszó módot kikapcsolja, akkor akár 7 órányi hallgatási időt is elérhet. Ha egy kis extra gyümölcsre van szüksége, az 5 perces Fast Fuel töltés akár 1 órányi lejátszást is biztosít, ha az akkumulátor lemerült. Tartós akkumulátor? Ez egy hatalmi lépés.

Hangos és tiszta

A beépített gyorsulásmérővel és az 1. osztályú Bluetooth® technológiával a Beats Fit Pro képes észlelni, amikor beszélsz, így a legjobb hangzásban lehet részed. A kettős sugárformázó mikrofonok pontosan meghatározzák az Ön hangját, míg a digitális processzor kiiktatja a külső zajt és a szelet, így hangja tiszta és könnyen hallható.

Androiddal működik

A Beats Fit Pro egyszerűen csatlakozik Android-eszközökhöz Bluetooth®-on keresztül, közvetlenül a dobozból. Az Androidra készült Beats alkalmazás olyan továbbfejlesztett funkciókat kínál, mint az egyérintéses párosítás, testreszabott vezérlők, akkumulátor töltöttségi szint, firmware-frissítések és Fit Test, hogy a legjobb hangzást és a fülhallgató illeszkedését biztosítsa.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Apple Beats Fit Pro Vezeték Nélküli, Bluetooth, Lila, Mikrofonos fülhallgató" című hirdetést látja. (fent)