Betöltés...

Everyglow 3D nyomtató szál, PLA szál 1,75 mm, Sötétben világító

Ár: 11.250 Ft



Az Everyglow PLA filament tartalmazza a sötétben világító porokat, amelyek fényenergiát felszívva a sötétben ragyognak. Csak 1 perc erős napfénynek vagy UV fénynek való kitettség után kaphat egy lenyűgöző világítási hatást, de túl hosszú kitettség károsíthatja a világító szálat. A világító zöld PLA szál rendelkezik a legjobb világítási hatással.



Az Everyglow 3D nyomtató szál egy kiváló minőségű PLA szál, amely 1,75 mm átmérőjű és 1 kg-os tekercsen található. Ajánlott extruziós / szórófej hőmérséklet: 190°C - 230°C, méreti pontosság + / - 0,03 mm. Az előrehaladott CCD átmérőmérés és az önszabályozó vezérlési rendszer sima nyomtatási élményt biztosít. A szál egyenletesen van feltekerve és szigorú kézi ellenőrzésnek van alávetve, így rendkívül rendezett és könnyen be tudja vinni a nyomtatóba. Annak érdekében, hogy elkerüljük az összegubancolódást, minden használat után helyezze be a szál végét a tekercsen lévő lyukakba. A szál erős rétegadhéziója az első tökéletes nyomtatott réteget eredményezi.

Az Everyglow szál vakuumcsomagolásban érkezik, hogy szárazon és pormentesen tartsa maradjon, ezzel megakadályozva a szórófejek eldugulását.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Everyglow 3D nyomtató szál, PLA szál 1,75 mm, Sötétben világító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: