Betöltés...

Logitech Slim Folio 10" Apple iPad Billentyűzetes Tok - Oxfordi szürke (Német)

Ár: 50.660 Ft

LEHETŐSÉGEK FELFEDEZÉSE
Teljes méretű billentyűzet. Könnyű tok. Bárhol megállja a helyét. Ismerje meg az iPadhez készült lenyűgözően keskeny Slim Foliót.

KESKENY STÍLUS TELJES MÉRETŰ BILLENTYŰZETTEL.
Akárhová is viszi iPadjét, élvezheti a prémium gépelési élményt. Ez az univerzális tok könnyen használható és hordozható, és közben megóvja az iPadet az ütközésektől és a karcolásoktól.
Bárhol is kell dolgoznia az udvaron, az íróasztalnál vagy az ölébe húzott géppel, a Slim Folio biztosítja a gépeléshez, olvasáshoz vagy rajzoláshoz tökéletes szöget.

GÉPELJEN TELJES KÉNYELEMBEN
Élvezze ki a kényelmes és rugalmas gépeléssel töltött órákat az ideális elrendezésű billentyűzettel, amely kitölti a rendelkezésre álló keretet.
Prémium kategóriás billentyűinket újraterveztük a plusz kényelem és az optimális billentyűt érdekében, továbbá azért, hogy a gyors és pontos gépelésért minden lenyomás után gyorsan a helyükre ugorjanak.

iPadOS-GYORSBILLENTYŰK TELJES SORA
Felejtse el a képernyőn megjelenő menükben való keresgélést. A Slim Folio az iPadOS® gyorsbillentyűinek teljes sorát tartalmazza, így egyetlen érintéssel hozzáférhet a médiavezérlőkhöz, a fényerőszintekhez stb.

BIZTONSÁGOS, FORMÁRA IGAZODÓ VÉDELEM
Ez nem csupán védelem. Ez a nyugalom. A Slim Folio úgy készült, hogy tökéletesen illeszkedjen az iPadhez, hogy megvédje az előlapját, a hátlapját és a sarkait a karcolódásoktól és ütődésektől.
Biztos lehet abban, hogy az iPad biztonságban van, így a fontos dolgokra azok elvégzésére összpontosíthat.

KÉT BETEKINTÉSI SZÖG
A széleskörű használhatóság érdekében a Slim Folio két fix betekintési szöget kínál.
Gépelés üzemmódban a Slim Folio 58°-os szögben tartja az iPadet, ami tökéletes a kényelmes gépeléshez.
Csukja össze a tokot, és a Slim Folio 10°-os szögbe állítja az iPadet, ami optimális ahhoz, hogy megnézze kedvenc műsorait, kézzel jegyzeteljen, rajzoljon és így tovább.

A LOGITECH CRAYON HELYE
A Logitech Crayon vagy Apple Pencil számára beépített tartónak köszönhetően a digitális ceruza mindig kéznél van, így könnyedén írhat kézzel jegyzeteket, készíthet rajzvázlatokat vagy jegyzetelhet meg dokumentumokat közvetlenül az iPaden.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Slim Folio 10" Apple iPad Billentyűzetes Tok - Oxfordi szürke (Német)" című hirdetést látja. (fent)