Betöltés...

Masinuta cu telecomanda iUni F03, Monster Truck, 2.4Ghz, Roti din burete, Galben

Ár: 12.991 Ft






DIGITÁLIS DIKTAFON / MP3 LEJÁTSZÓ / USB FLASH MEGHAJTÓ
A kiváló minőségű hangrögzítés, akár személyes, akár professzionális felhasználásra, a mai világban elengedhetetlen.
Az iUni MEP04 készüléket a könnyű használat és a gyors funkcionalitás jegyében tervezték. Használja ezt a diktafont mindenféle beszélgetés rögzítéséhez, az interjúktól kezdve az egyetemi előadásokon át a zenéig.
A diktafon teljesen hordozható, és bárhová magával viheti. Elegáns kialakításának köszönhetően nagyon professzionális és stílusos megjelenésű. Szuper könnyű súlya van, és még a zsebében is elfér.
A mini diktafon hangvezérlő funkciókkal rendelkezik, és kompatibilis az MP3 zenei formátummal. A csomag fejhallgatót is tartalmaz, így inkognitóban hallgathat felvételeket vagy telefonbeszélgetéseket anélkül, hogy bárki lehallgatná.
A 8 GB belső memóriának köszönhetően akár 140 órányi folyamatos felvételt rögzíthet és tárolhat 128Kbps minőségben.
A Windows, Mac OS és Linux operációs rendszerben való Plug and Play funkciónak köszönhetően gyorsan hozzáférhet a felvételekhez további szoftverek telepítése nélkül. A mellékeltUSB-kábellel kényelmesen átviheti a felvett fájlokat telefonjára vagy számítógépére, vagy kedvenc zeneszámait behelyezheti a diktafonba, majd MP3-lejátszóként lejátszhatja azokat.
Ideális diákoknak, tanároknak, íróknak, bloggereknek stb.




RÖGZÍTHETI AZ ÖNT ÉRDEKLŐ INFORMÁCIÓKAT, BÁRMIKOR ÉS BÁRHOL.
Minden szükséges gomb közvetlenül a diktafonon található, így a készülék kezelése igazán egyszerű és logikus. Az LCD képernyő mutatja a funkciókat és a használt parancsokat.
A mini diktafon két mikrofonnal van felszerelve, a sztereó felvételhez és egy külső lavalier mikrofonnal, amely jó minőségű felvételt biztosít abban az esetben, ha a ruhája alá vagy különböző helyekre szeretné felszerelni.
Hangaktiválási funkcióval is rendelkezik, amely aktiválás után automatikusan elindítja a felvételt, ha hangokat észlel.
A diktafon 4 hangminőségi fokozattal rendelkezik HP, SP, LP, L1:
HP - MP3 felvételek 128Kbps sebességgel
SP - MP3 felvételek 64Kbps sebességgel
LP - MP3 felvételek 32Kbps sebességgel
L1 - vonali bemenet
FIGYELEM! A hangaktiválási funkció minimum 60DB hangerőn lép működésbe.






JELLEMZŐK:
MP3 felvétel - felvételek rögzítése MP3 formátumban; a népszerű fájlformátum lehetővé teszi, hogy a virtuális fájlokat bárhol lejátszhassa, és egyszerűen megoszthassa másokkal.
Digitális LCD képernyő - a diktafon LCD képernyővel is rendelkezik, amely megkönnyíti az aktuális beállítások megtekintését és szükség esetén a változtatásokat.
Beépített sztereó mikrofon - a tiszta hangfelvételek rögzítésére és a háttérzajok csökkentésére tervezték, még hangos környezetben is.
Külső mikrofon -a szükséges hangminőségtől és pontosságtól függően ez a diktafon egy jack bemenettel is rendelkezik egy külső lavalier mikrofon számára.
8 GB belső memória - a beépített flashmemória biztonságos és kevésbé hajlamos a fájlrongálódásra.
2 AAA elemmel működik (nem tartozék )- helyezzen be két AAA 1,5 V-os alkáli elemet a jelzett polaritás betartásával; ha az elemek lemerültek, a kijelzőn 2 másodpercig a "Lo" felirat jelenik meg, és a diktafon kikapcsol.
MP3-lejátszó - a készüléket MP3-lejátszóként is használhatja, így kedvenc zenéit a készülékhez mellékelt fejhallgatón vagy a beépített hangszórón hallgathatja.
USB flash meghajtó - a hangrögzítő és a kiváló minőségű kihangosító-lejátszó funkciói mellett USB flash meghajtóként is használható; kedvenc fényképeit és dokumentumait bárhová magával viheti; egyszerűen vágja ki és illessze be vagy húzza át a fájlokat az USB-kapcsolaton keresztül; a diktafon cserélhető meghajtóként jelenik meg a Windowsban.
Professzionális megjelenésű, könnyen hordozható kialakítás - a könnyebb használat érdekében ez a miniatűr diktafon mindössze 107 mm hosszú, 23 mm széles és mindössze 14 mm vastag.
Idő és dátum beállítása - ha az idő és a dátum be van állítva, ez az információ minden egyes rögzített fájlhoz tárolódik; az idő és dátum előzetes beállítása megkönnyíti a fájlok kezelését.
A-B ismétlő lejátszás funkció (a felvétel egy részének lejátszása) - egy fájlban megadhatja az A kezdőpontot és a B végpontot, hogy a megadott pontok közötti szegmenst ismételten lejátssza.
LOCK KEY funkció - a HOLD kapcsolóval zárolhatja a gombokat; egyetlen billentyű vagy gomb sem reagál a működtetésre.
Támogatja a telefonos rögzítést - a diktafon rendelkezik egy adapterrel és egy RJ11 kábellel, amely lehetővé teszi a vezetékes telefonon folytatott beszélgetések rögzítését és rögzítését.




MŰSZAKI ADATOK:
- Anyag: ABS
- Szín: fekete
- Belső memória: 8 GB
- Lejátszási formátum: MP3, WAV, WMA
- Gyakoriság: frekvencia: 20Hz
- Felvételi formátum: HP - 128Kbps; SP - 64Kbps; LP - 32Kbps; L1 - vonalbemenet
- Beépített mikrofon
- Külső mikrofon
- Beépített hangszóró
- Felvételjelző
- Alacsony akkumulátor töltöttségi szint jelző
- USB 2.0 port
- Közvetlen vezetékes telefonfelvétel
- Energiaellátás: 2 x AAA elem (nem tartozék)
- Felvételi távolság: 6-12 méter
- 8 GB felvételi kapacitás: kb. 140 óra (HP minőség - 128Kbps)
- Működési hőmérséklet: -40 - 60 C fok
- Méretek: 107*23*14 mm
- Súly: 27,5 g (elemek nélkül)






A CSOMAG TARTALMAZZA: - A KÉSZÜLÉKET A KÖVETKEZŐ TERMÉKEKKEL EGYÜTT KELL SZÁLLÍTANI: - A KÉSZÜLÉKET NEM KELL HASZNÁLNI:
- 1 x iUni MEP04 professzionális mini diktafon.
- 1 x USB tápkábel
- 1 x fejhallgató
- 1 x külső mikrofon
- 1 x audiokábel
- 1 x RJ11 kábel
- 1 x csatlakozó adapter telefonos felvételhez
- 1 x felhasználói kézikönyv



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Masinuta cu telecomanda iUni F03, Monster Truck, 2.4Ghz, Roti din burete, Galben" című hirdetést látja. (fent)