Betöltés...

Thermaltake Pacific Core P6 DP-D5 Plus Víztartály + Szivattyú

Ár: 220.780 Ft

Frissítés Core P6 házáhozEz egy elosztólemez egy előre telepített D5 szivattyúval, a Thermaltake Core P6 DP-D5 felszabadíthatja a Core P6 ház korlátját. Tökéletesen integrálhatja és frissítheti az építményét. Az RGB-t kedvelők számára szinkronizálható a Thermaltake RGB PLUS ökoszisztémával, és teljesítheti kérését.

Élénk RGB világítás minden szögbőlA szabadalmaztatott TT RGB PLUS 2.0 szoftver és az alkalmazás által vezérelt P6 DP-D5 Plus 18 LED-je lenyűgöző, testreszabható RGB világítással világítja meg a disztrólemezt.

Látványos RGB világítási kialakítás18 címezhető LED-del rendelkezik, 16,8 millió RGB színnel. A világítás kompatibilis a TT RGB PLUS 2.0 és az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASROCK RGB szoftverekkel.

Egyszerű telepítésA Core P6 DP-D5 Plus leegyszerűsíti a folyadékhűtés csőszerkezetét, és kivételes helymegtakarítást biztosít a Core P6 ház számára.

Kiváló minőségű, 30 mm vastagságú PMMANemcsak kiváló nyomásállósággal rendelkezik, hogy akár 50 PSI-ig (font per négyzethüvelyk) is fenntartsa a szivattyú teljesítményét, hanem garantálja a termék általános tartósságát is.

Nagy teljesítményű D5 szivattyúNagy teljesítményű szivattyú, amely 1135 l/óra teljesítményt ér el, és élettartama 50 000 óra MTBF.

TT RGB PLUS ÖkoszisztémaVilágítsa meg rendszerét szinte korlátlan lehetőségekkel, és szinkronizálja TT RGB PLUS kompatibilis termékeit, hogy egy igazán egyedi RGB ökoszisztémát hozzon létre.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hűtő, ventilátor
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Thermaltake Pacific Core P6 DP-D5 Plus Víztartály + Szivattyú" című hirdetést látja. (fent)