Betöltés...

Razer Rogue V3 17.3" Notebook hátizsák - Fekete

Ár: 87.980 Ft

Hódítsa meg az utazást a Razer Rogue 17"-es Backpack V3 – Chromatic Edition-rel, egy kompakt útitárssal, amely a szívósságra és a hasznosságra van optimalizálva. A holografikus jellel díszített Rogue hátizsák különleges változata biztosítja, hogy mindig látható legyen.
A mindennapi utazás időjárásával szemben ellenálló hátizsák rejtett alsó zsebbel rendelkezik, amely esőtakarót tartalmaz, amely extra védelmi réteget biztosít.
Bőséges belső tere TPU-val van bélelve – egy karcálló anyaggal, amely megvéd a kopás ellen, és lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget –, míg a különálló, rendezett rekeszek biztonságban tartják a tartalmat a sérülésektől.
A fő rekeszben található párnázott laptop rekesz puha szövött anyaggal van bélelve, hogy a Razer Blade 17 - vagy más hasonló méretű laptopok - biztonságosan és szorosan férjenek el benne.
A cipzárhúzók könnyű hozzáférést biztosítanak a hátizsák elülső zsebéhez és fő rekeszéhez – vízálló cipzáras szalagokkal vannak felszerelve.
Ez az egyedülálló katonai kialakítás lehetővé teszi, hogy szükség esetén több dolgot is hordozhat benne.

Jellemzők:

KÜLSŐVízálló külsőBELSŐTPU párnázott karcálló belső térLAPTOP REKESZDedikált laptop rekesz 17" laptop számáraMÉRETEK20,86" x 12,79" x 6,69"530 mm x 325 mm x 170 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Razer Rogue V3 17.3" Notebook hátizsák - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: