Betöltés...

Savio AS-01 Okos konnektor (3 darabos kiszerelés)

Ár: 15.270 Ft

A SAVIO AS-01 intelligens aljzat egy olyan fejlett eszköz, amely az otthoni vagy irodai elektromos eszközök távvezérlésének új korszakát vezeti be. A kényelem és a hatékonyság szem előtt tartásával kialakított aljzat lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök teljes vezérlését okostelefonjáról.

Intuitív kezelőfelület
Az egyszerű és intuitív felhasználói felületnek köszönhetően a Smart Life és a TUYA alkalmazások hidat képeznek, amely összeköti a SAVIO AS-01 aljzatot az okostelefonjával. Az iOS-eszközökhöz az App Store-ban és az Android-eszközökhöz a Play Store-ban egyaránt elérhető ingyenes alkalmazások könnyű hozzáférést biztosítanak a távirányítóhoz.
Soha többé nem kell azon aggódnia, hogy bekapcsolva hagyta-e eszközeit, mert bármikor ellenőrizheti és módosíthatja az aljzat állapotát, bárhol is van.

Kényelmes vezérlés
Az aljzatot olyan funkcióval látták el, mint például az energiafogyasztás figyelése, melynek köszönhetően könnyedén optimalizálhatja otthona kiadásait. A hangvezérlés funkciónak köszönhetően az aljzat kezelése még kényelmesebbé válik. Irányítsd a készüléket más felhasználókkal együtt, és gondoskodj kényelméről és készülékei kényelméről.

Tulajdonságok:
Terhelési névleges áram: 16ABemeneti feszültség: 220 - 240V~, 50HzTerhelési névleges teljesítmény: 3680 WFöldelés: IgenTúlterhelés elleni védelem: IgenMűködési frekvencia tartomány: Wi-Fi – 2400 -2483,5 MHzA kibocsátott rádiófrekvencia maximális teljesítménye abban a frekvenciatartományban, amelyben a rádiókészülék működik: Wi-Fi - 10 dBmRendszerkövetelmények: Android / iOSVezérlés: Mobil alkalmazáson keresztül (TUYA / Smart Life), hanggal (Google Assistant, Amazon Alexa), kéziMéretek: 52 × 52 × 79 mmSúly: 82gSzín: fehér

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Savio AS-01 Okos konnektor (3 darabos kiszerelés)" című hirdetést látja. (fent)