Betöltés...

Ipevo P2V Ultra Webkamera

Ár: 30.380 Ft

Könnyen válthat a kézi számítógép, a webkamera és a dokumentumkamera között különféle alkalmazásokhozAz IPEVO P2V ULTRA egy kompakt, rendkívül hordozható és sokoldalú kamera, amely bármilyen helyzethez alkalmazkodik – kézben tartva, rögzítse a kameracsipeszhez, vagy válassza a kameraállványt a maximális rugalmasság érdekében.
A 13 megapixeles CMOS érzékelővel és 4K videofelbontással felszerelve kivételes képminőséget és teljesítményt biztosít. Fokozza a megtekintési élményt a Super Macro Focus funkcióval, amely lehetővé teszi a közeli részletek megtekintését akár egy centiméter távolságból is.

KéziA kézi demó egy szó szerinti nézőpont, a célok gyakorlati bemutatása bárhonnan. Könnyedén mutasson be kis tárgyakat, műalkotásokat vagy meghatározott részeket pontosan és tisztán menet közben.

WebkameraA 100 fokos látómezővel (FOV) a P2V ULTRA kiszélesíti a látómezőt, biztosítva a problémamentes online találkozókat és tanulást, valamint az élő közvetítést a Camera Clip segítségével.

Dokumentum kameraA mágneses kialakítású, többcsuklós állvány opcionális tartozék, ideális bemutatókhoz, prezentációkhoz, oktatáshoz és dokumentumok beolvasásához/digitalizálásához Tabloid (A3) méretig az IPEVO SnapCapture OCR szoftverrel.

Szuper makró fókusz a közeli részletek megtekintéséhezA Super Macro Focus funkció akár 0,39 hüvelyk/1 cm-es finom textúrák és részletek rögzítésére is képes. Könnyedén mutasson be kis tárgyakat, műalkotásokat vagy meghatározott részeket pontosan és tisztán menet közben.

Pillanatfelvétel az időszerű képek rögzítéséhezAz egykattintásos pillanatfelvétel funkcióval és az IPEVO Visualizer szoftverrel a P2V ULTRA lehetővé teszi az időszerű képek zökkenőmentes rögzítését. Egyetlen gombnyomással gyorsan pillanatképet készíthet az aktuális képről, így biztosítva, hogy a bemutatók, bemutatók vagy felvételek fontos pillanatai ne maradjanak le.

AI-vel továbbfejlesztett hangtechnológiaA kivételes hangtisztaság érdekében mikrofonját mesterséges intelligencia által működtetett zajcsökkentéssel látták el. Ez a zajszűrő eltávolítja a háttérzajt a kommunikációból, és megvédi Önt a váratlan zavaroktól.

Könnyű telepítéshez felszerelveA P2V ULTRA a csomagban egy kameracsipesszel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a monitorra rögzítse. Ezenkívül a mágneses kialakítású kameraállvány és kamerabilincs további tartozékként kaphatók, hogy tovább fokozzák a P2V ULTRA rugalmasságát.

Mindennel működikPlug and play kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Skype, a Microsoft Teams, a Webex, a GoToMeeting és más szolgáltatásokkal – Windowson, Macen és Chromebookon.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ipevo P2V Ultra Webkamera" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: