Betöltés...

Boom Halo Business Edition Webkamera - Fehér

Ár: 629.930 Ft

Készen állsz a közelképre?120°-os széles látószöggel, 10-szeres zoommal és intelligens mikrofontömbbel,
A HALO valós időben érzékeli mind a résztvevőket, mind a felszólalókat, így bezárja a résztvevőket, és lehetővé teszi a kihangosítást. Hat tömb MEMS-mikrofon, intelligens zajcsökkentés és kiváló 4K objektív kivételes találkozási élményt biztosítanak a legkülönbözőbb helyeken.

Kiváló hangzásA 48 kHz-es mintavételezési frekvenciával és a kettős 10 W-os hangszórókkal rendelkező, nagy hűségű hangzás veszteségmentes hangzást és teljes spektrumú hangot biztosít a megbeszélések résztvevői számára. Az akusztikus visszhang kiszűrése (AEC) és az automatikus erősítésszabályozás (AGC) tovább javítja a megbeszélés élményét és a teljes duplex minőséget távolról is.

SokoldalúságA Bluetooth 5.0 lehetővé teszi a könnyű párosítást mobiltelefonokkal és egyéb eszközökkel, míg a további mikrofonok és hangszórók bővítőportjai optimális lefedettséget biztosítanak bármilyen térben. Biztonságos környezetek érdekében a Bluetooth funkció is letiltható, ami ideális olyan területeken, ahol nem engedélyezett a vezeték nélküli technológia.

Plug & Play. Igazán.Mac vagy PC? Zoom, Teams, Webex vagy Meet? Az USB 3.0 segítségével egyszerűen csatlakoztassa, és élvezze kedvenc videokonferencia-platformját.
Otthonról dolgozniVilágszerte a vállalkozások 55%-a kínál távmunka kapacitást, és ez a szám várhatóan növekedni fog. A megfelelő felszerelés növelheti a termelékenységet, miközben pénzt takarít meg a vállalatoknak és a dolgozóknak.

OktatásAz iskolák és a kerületek azzal a kihívással néznek szembe, hogy minőségi oktatást nyújtsanak a folyamatosan változó világban. A megfelelő felszerelés megválasztásával a tanárok és a diákok a lehető legjobb tanulmányi sikert érhetik el virtuális és hibrid környezetben egyaránt.

TávegészségügyA Telehealth videokonferencia segítségével kapcsolja össze a betegeket a létfontosságú egészségügyi szolgáltatásokkal. Az orvosokhoz és szakorvosokhoz való hozzáférés növelésével a távegészségügyi megoldások segítenek abban, hogy a betegek megfelelő ellátásban részesüljenek, amikor arra szükségük van.

+Külső mikrofon kiegészítő (Business Edition-hoz)Kiegészítő mikrofon, amellyel modern hibrid találkozót építhet!
Együtt olcsóbban beszerezheti, és gondoskodhat arról, hogy a szobában senki ne legyen letakarva. Az RJ45 csatlakoztatható mikrofon 6 méteres területet sugároz, így készen áll egy nagy tárgyalóterembe a videosávval. A mikrofonok akár 8 sorozatban is elhelyezhetők, és a telepítés egyszerű, plug & play.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Boom Halo Business Edition Webkamera - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb