Betöltés...

j5create JVCU360 Webkamera

Ár: 57.310 Ft

Webkamera a jobb videohívásokhozAz All-in-one virtuális tárgyalóeszköz a HD videót üzleti szintű hangtisztasággal kombinálja.

360°-os kamera HD 1080p-benA 360°-os kamera lehetővé teszi, hogy a szobában lévő minden személyt tisztán rögzíthessen.

Beépített omnidirekcionális mikrofonA 3 méteres hangfelvételi sugárral minden résztvevő hallható.

Ultra-széles látószögű objektív hat megjelenítési móddalAz ultraszéles látószögű objektív által biztosított nagyvonalúan széles látómező mellett a sokoldalú megjelenítési módok rugalmas és hatékony virtuális tárgyalási megoldást nyújtanak, legyen szó távoli konferenciákról, online tanfolyamokról, társasági távoli eseményekről vagy személyes találkozókról.

Érintősávos vezérlésAz érintősávos vezérlés a Host módban vagy a Dual Host módban engedélyezett. Az érintősávon egyszerűen húzza el a gombot a házigazda kiválasztásához vagy a betekintési szög szabályozásához.

A tükrözött videó megfordításaA legtöbb videokonferencia-alkalmazás alapértelmezés szerint úgy van kialakítva, hogy a videohívásokat tükrözze. A beállítások megváltoztatása helyett most a tükrözött videót megfordíthatja a beépített fordított funkcióval.

USB™ Plug-and-PlayNincs szükség illesztőprogramra Windows®, macOS® vagy Chrome OS™ operációs rendszerekhez! Egyszerűen csatlakoztassa a számítógépet/laptopot az USB™ kábellel, és máris készen áll. Az USB-C™ kábellel és USB™ Type-A csatlakozóval ellátott webkamera a régebbi és az újabb eszközökkel egyaránt működik.

Együttműködik kedvenc videokonferencia-szoftverévelKompatibilis a BlueJeans™, Cisco®, GoToMeeting®, Google Meet™, Microsoft® Teams, Skype®, Slack™, Zoom™ és más eszközökkel.

A webkamera beállításainak testreszabásaA Webcam Companion App egy ingyenesen letölthető segédeszköz. Lehetőséget ad a különböző képbeállítások beállítására és a megjelenítési módok megváltoztatására az Ön preferenciáinak megfelelően.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "j5create JVCU360 Webkamera" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb