Betöltés...

Hordozható Mini Okos Nyomtató, Intelligens, Bluetooth Mobilapp, 5db nyomtatóguriga, kék

Ár: 12.211 Ft

Termék leírás: A C15 intelligens nagy felbontású mini nyomtató gyermekeknek készült és egy Android, valamint iPhone mobilapplikációval is rendelkezik. A nyomtató lehetővé teszi a rajzok, fényképek és szövegek kinyomtatását. Fekete-Fehér színben nyomtat hőpapírra tinta használata nélkül. A hőpapír könnyen cserélhető: könnyen felnyitható a mini nyomtató hátsó fedele. Bluetooth kapcsolattal bármilyen okostelefonnal rá lehet nyomtatni a FunPrint PlayStore applikáció segítségével. Kompakt és kényelmes. Funkciók széles választékával rendelkezik, amellyel időt takaríthat meg és javítja a tanulás hatékonyságát. Rajzokat, fényképeket, nyomtathat. Majd kiszínezhetőek a kinyomtatott rajzok. Ezzel fejlesztve a gyermek kreativitását. A hőpapírra nyomtatás világszerte kiforrott technológia. Így megbízható a minősége és hosszú a nyomtató élettartama. Kompatibilis képfájlokkal, Word dokumentumokkal, Excel fájlokkal és a jegyzettömb *.txt fájlaival. Beépített 1000mAh-s nagy Lítium-polimer akkumulátorral rendelkezik, Az akkumulátor élettartama hosszú. A dobozban található Micro USB töltőkábellel lehet feltölteni. A FunPrint mobilapplikációval könnyen nyomtathat: FunPrint (Android) (Applikációhoz Link) FunPrint (iOS) (Applikációhoz Link) A legújabb iOS és Android FunPrint alkalmazást a fenti linkeken kívül, a használati útmutóban szereplő QR kódokkal is le lehet letölteni. Csomag tartalma:
1 x Mini nyomtató (8cm x 8cm x 4cm)
5 x Tekercs hőpapír guriga (nyomtatáshoz)
1 x Használati útmutató
1 x USB tápkábel

Tulajdonságok: Mini nyomtató mobilapplikációval. A 'Fun Print' applikációnak köszönhetően, minden Android és Apple okostelefonnal kompatibilis. Erős ABS műanyagból készült. Nyomtatási felbontás: 200dpi Nyomtatási technológia: Hőnyomtatás Hőpapírguriga szélessége: 55mm Mérete (h x sz x m): 8cm x 8cm x 4cm Tömege: 160g Nagyon könnyű, praktikus és hordozható. A töltéséhez van az oldalán MicroUSB port. A hátsó fedelét 2 ujjal lehet kinyitni és behelyezni a hőpapírt. Akkumulátor: 1000mAh (Li-Ion) Töltés:
USB áramforrásról: DC 5V 1A
Pl.: fali töltőről, PC/Laptop-ról vagy Powerbank-ról Nyomtatható vele: Fényképeket Word dokumentumot Excel fájlt Txt fájlt Vonalkódot Weblap tartalmát

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Hordozható Mini Okos Nyomtató, Intelligens, Bluetooth Mobilapp, 5db nyomtatóguriga, kék" című hirdetést látja. (fent)