Betöltés...

Töltőkábel 2,5 mm

Ár: 725 Ft

Az Adore G Vibe erotikus eszköz a legkelendőbb kettős nyomásvibrátor, amely egyesíti a G-pont stimulációt és a csikló izgatást. Ideális rugalmasságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az ölbe, ahol kéz segítsége nélkül is megtartható. A szívóharang nagyobb átmérője átöleli az egész csiklót, amit intenzív léghullámokkal masszíroz.
A páros Viva vibrátor anatómiailag pontos formájának köszönhetően szépen becsúszik a nő ölébe, és segít Önnek és partnerének közös orgazmust átélni szex közben.
A szilikon Wavy Vibes vibrátor elképesztően rugalmas testtel és bordázott felülettel rendelkezik a hüvely intenzív stimulálásához. Bármilyen helyzetben könnyedén elérheti vele a G-pontot.
A szilikon Blueberry III Next Gen vibrátor az erezetnek köszönhetően kissé valósághű formát öltött. Görbült makkja szépen fekszik a G-ponton, és 9 vibrációs program ritmusában erős rezgésekkel növeli a vérbőségét.



A léghullámos Adore Lilien II vibrátor rózsa formájú, tökéletes ajándék lehet partnernek, barátnak vagy nővérnek. A segédeszköz egyik oldala vibrátorként használható, míg a másik végén szívóharangot talál a virágzó bimbó belsejében. Az eredeti csatlakozó kicsit rövidebb, így a tartalék 2,5 mm-es töltőkábelt nem lehet teljesen bedugni.
A léghullámos Adore Play With Me II eszközt mindenki értékelni fogja, akinek még nincs nyomáseszköze, és nem tudja, melyiket válassza. Ez a modell 10 intenzitású nyomáshullámmal és kisebb szívóharanggal rendelkezik a klitoriszt érő léghullámok pontos célzásához.
A léghullámos Adore Grab´n´Go eszköz utazási játékot képvisel zsebbe, amelyet minden kezdő értékelni fog, aki erotikus játékot keres kiváló áron. A tartalék töltőkábelt azonban nen lehet teljesen bedugni. Az egész nem fér bele az USB portba.
A vibrációs Adore Yonix tojás kettős stimulációt ad a nőknek, mert mind a hüvelyt, mind a csiklót kényezteti. De az eszközt a párjával közös játékokba is beépítheti. Próbálja ki például misszionárius, lovagló vagy hátulról pozícióban.



A vibrációs Rumble Bee gyűrű kellemesen átöleli a pénisz gyökerét, szex közben pedig erős rezgéseivel masszírozza a csiklót. A játék selymesen sima szilikonból készült, amely könnyen tisztítható.
A melegedő Lissy vibrátor csiklókarral soha nem hűt, és kisebb méreteinek köszönhetően a kezdők és a nem nagy játékokat kereső nők is értékelni fogják.
Az USB töltőkábellel körülbelül 2 óra alatt töltheti fel a segédeszközt. Teljes teljesítménnyel a játék körülbelül 1,5 órán keresztül működik.
Kedvező áron vásárolhatja meg az eredeti cserekábelt, ami nem fog lyukat ütni a pénztárcán.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Töltőkábel 2,5 mm" című hirdetést látja. (fent)