Betöltés...

Acer 23.8" Nitro EK241YH Gaming Monitor

Ár: 44.690 Ft

Az Acer Nitro monitor újrafogalmazza az igazi "gaming" élményt. Letisztult, megnyerő gamer megjelenésével minden helyzetben élmény ránézni. A keret nélküli kijelző megoldásnak köszönhetően szinte annyit látunk a képernyőből, amennyi valóban szükséges, korlátok nélkül.

Rabul ejtő, akár HDR színek megjelenítésére is képes, amelynek köszönhetően tökéletes kép visszaadást eredményez, nagyon jó betekintési szögekkel. Abszolút játékosoknak tervezett sorozat, ahol 75Hz - 240Hz-s csúcs frissítési tartományban működő kijelzők közül lehet válogatni, FullHD felbontástól egészen a 4K UHD felbontásig, bizonyos modelleknél akár multi funkciós, forgatható (pivot) állvánnyal is.

A Nitro sorozat AMD FreeSync technológiával is rendelkezik, amely megakadályozza a gyors mozgásokból eredő képszétesést (már használható Nvidia videokártyákkal is), valamint az Acer Eye Protection technológiák, úgy mint a Flickerless, Low Dimming és BlueLightFilter (kék fény szűrés) is megtalálható benne.

Vesd bele magad a játékba, válaszd ki a Neked megfelelő méretet, képernyő típust, megjelenést és frissítési frekvenciát, aztán kezdődhet az igazi játék.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Acer 23.8" Nitro EK241YH Gaming Monitor" című hirdetést látja. (fent)