Betöltés...

19 coll Hálózati szekrény lámpa Renkforce RF-3794904 Ezüst

Ár: 11.880 Ft

Renkforce 48,26 cm-es (19”) rackbe építhető LED-es világító egység

30 db LED-del gondoskodik a legjobb látási viszonyokról a sötét hálózati szekrényben
Infra ajtóérzékelő kapcsolja fel a világítást, ha az ajtót kinyitják
Érintés nélküli be-/kikapcsoló
Rögzítő anyaggal szállítjuk

A sötét és szűkös hálózati szekrényben gyakran nagy kihívást jelent megtalálni a megfelelő csatlakozókat. Egy zseblámpa használatával a szereléshez nem tudja mindkét kezét használni. Szereljen egyszerűen egy LED-es világító egységet a hálózati szekrénybe - máris tökéletesen látja az összes beszerelt egységet.

Ajtó ki - villany fel
A világító egység egy infra ajtóérzékelővel rendelkezik Ez automatikusan felkapcsolja a fényt, amint az ajtót kinyitják.

Nagyon egyszerű felhelyezés
A már kialakított rögzítő lyukak és az együttszállított szerelési anyagnak köszönhetően a világító egységet még a különös előismeretekkel sem rendelkező kezdők is felszerelhetik. Opcionálisan a szerelés egy mágneses ragasztószalag segítségével (vele szállítjuk) is történhet. Így spórolhat az extra szerelő személyen is.

Műszaki adatok:
Alkalmas hálózati szerkény (coll): 19 " · Anyag: Alumínium ötvözet · Feszültség (max.): 12 V · Méret, hossz: 300 mm · Méret, magasság: 10 mm · Méret, szélesség: 29 mm · Szín: Ezüst · Tartalom: 1 db · Teljesítmény: 3 Wp · Termék típus: Hálózati szekrény lámpa · Áramerősség: 0.275 A

Szállítás tartalma:
LED-es világító egység,Hálózati adapter (12V / 0,5A),Ragasztószalag, 3 m,2 db csavar,2 db műanyag sapka,Használati útmutató.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "19 coll Hálózati szekrény lámpa Renkforce RF-3794904 Ezüst" című hirdetést látja. (fent)