Betöltés...

Canon 462496 IRISCan Desk 6 Szkenner , Business - A3 Desktop Camera Scanner

Ár: 215.630 Ft

A világ legjobb A3-as dokumentum- és könyvszkennere, HD videofunkciókkal és AI technológiával a fejlett, automatizált dokumentumdigitalizáláshoz.

Piacvezető könyvszkennelés csúcstechnológiával
A legkorszerűbb IRIScan Desk 6 Business a világ legerősebb A3-as dokumentumszkennelési megoldása. A legújabb IRIS OCR szoftverrel nyugtákat, vonalkódokat, névjegykártyákat, könyveket és magazinokat alakíthat át digitális kép-, szöveg-, hang- és videofájlokká.

AI-alapú képfeldolgozás
Az innovatív funkciók közé tartozik a könyvgörbe képelegyengetés, az ujjlenyomat-eltávolítás és az automatikus oldalfelismerés, valamint a Text to Speech technológia, így egyszerre hallgathat és olvashat.

Intelligens szoftvercsomag
Az IRIS termelékenységi szoftvercsomagja tartalmazza a Cardirist a névjegykártyák outlook névjegyekké alakításához, az IRISmart File-t a dokumentumok automatikus átnevezéséhez és archiválásához, valamint a Readiris PDF-olvasót.

Nagy felbontású videofelvétel/automatikus vonalkódkivonatolás
Rögzítse a legapróbb részleteket, készítsen webes oktatóanyagokat, rögzítsen kicsomagoló videókat, és tartson távoktatási foglalkozásokat a HD objektívvel és a beépített mikrofonnal, valamint a Zoom, Teams, Skype és Google kompatibilitással. Kövesse nyomon a szállítóleveleket, számlákat és szerződéseket 1D vagy 2D vonalkódfelismeréssel és a legújabb integrált IRIS OCR motorral.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Scanner
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Canon 462496 IRISCan Desk 6 Szkenner , Business - A3 Desktop Camera Scanner" című hirdetést látja. (fent)