Betöltés...

Honor Tablet PAD X9 4/128GB

Ár: 85.490 Ft

Garancia: 24 Hónap TMX Mobile Solution Szerviz Kft Külső szerviz

eXtra látvány, eXtra teljesítmény



A nyolc legfontosabb funkció:



•    11.5" 120Hz 2K HONOR FullView kijelző



•    6 térhatású hangszóró



•    Nagy memória



•    Gondosan kialakított fémtest



•    Qualcomm 6nm Snapdragon® 685



•    Az Android™ 13 hajtja



•    HONOR Connect 



•    7250mAh-s nagy akkumulátor 



11.5" Nagyobb felület, több szórakozás



A 11,5"-os kijelző 86%-os képernyőarányával gazdagabb színeket kínál a szemednek. Fantasztikus élményben lehet részed, akár tévéműsorokat streamelsz, akár online kurzusokon veszel részt, akár olvasol. A többféle szemkímélő technológia pedig gondoskodik a látásodról. 



Extra Képfrissítési arány & Felbontás & Teljesítmény



A 120 Hz-es magas képfrissítési frekvencia és a 2K HD felbontás a tiszta képi megjelenést élességgel párosítja, igazán látványossá téve a megjelenített tartalmakat. 



Élmény a füleknek, 6 térhatású hangszóró



A 6 térhatású hangszórós kialakítás újdonsága, hogy a hangot az alsó hangszóróból engedi ki. A kétoldalt szimmetrikus, kreatív elrendezés meglepően jó hanghatást alakít ki alulról felfelé. Emellett a könnyű mélynyomó egység többirányú hangmezőt hozhat létre az alsó hangszóróból, így a zene erőteljesebbé válik, miközben látványos élményt nyújt.



Emberi hangokra hangolva



A HONOR saját emberi hangokat felerősítő algoritmusa egy az online tanfolyamokra és távolsági oktatásra, valamint tanulásra kiélezett innováció, ami egy specifikus csatornán keresztül felerősíti az emberi hangokat. 



Snapdragon® 685, a gördülékeny teljesítmény feloldásához 



6nm-es gyártási folyamattal a vadonatúj Qualcomm Snapdragon® 685 kimagasló formatervezésével kínál elképesztő lehetőségeket.



Extra teljesítmény, extra élmény



A beépített 7250 mAh kapacitású akkumulátor teljes feltöltéssel körülbelül 13 órányi helyi videolejátszást bír el, így végig kiváló társ, akár hosszabb élő sportközvetítéseket, akár online kurzusokat, akár e-könyveket olvasása van terítéken.



Google Kids a tableten



Az X9-en előre van telepítve a Google Kids Space, amely a fiatal felhasználók számára koruknak és érdeklődési körüknek megfelelő alkalmazásokat, könyveket és videókat kínál a kreativitásuk és jólétük érdekében. Eközben a szülők a Family Link alkalmazás segítségével kezelhetik a gyermekek képernyőidejét és a kapcsolódó apphasználatot.



Android™ 13 operációs rendszer, zökkenőmentes rendszerélmény



A legújabb Android™ 13 simább rendszerélmény-optimalizálást és intelligensebb funkciókat kínál, felgyorsítva a táblagép többfeladatos munkavégzését.



Extra tárhely, extra kapacitás



A 4+128 GB extra nagy tárhelyen minden kedves pillanat elfér. A beépített HONOR OS Turbo intelligens üzemmódban 4+3GB-ra bővítheti a kapacitást, így a tablet használata még gördülékenyebbé válik.



RAM: 4+3GB -A HONOR OS Turbo bővítheti a kapacitást



ROM: Egészen 128GB-ig - Extra nagy tárhely



 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Honor Tablet PAD X9 4/128GB" című hirdetést látja. (fent)