Betöltés...

LucidSound LS15P, Playstation 5, Playstation 4, PC, Gamer, Sztereó, Fekete, Vezeték nélküli headset

Ár: 44.110 Ft

Optimalizálja hangját a LucidSound ultrakönnyű és kényelmes LS15P vezeték nélküli fejhallgatójával, amely nagyszerűen működik PlayStation 5-tel, PlayStation 4-el és PC-vel. Intuitív, gyors hozzáférésű audiovezérlőkkel, interferenciamentes vezeték nélküli kapcsolattal, egyedi hangolású 50 mm-es meghajtókkal és kétmikrofonos rendszerrel készen állsz minden forgatókönyvre, és a győzelemre koncentrálhatsz.




Főbb jellemzők:





Gyors hozzáférésű hangvezérlők – Könnyen beállíthatja a különféle hangbeállításokat, beleértve a fejhallgató hangerejét, a mikrofon némítását, a játék hangjának némítását a fülkagyló vezérlőivel. Koncentráljon a győzelemre, és ne a kezelőszervekkel való babrálásra.


Zökkenőmentes vezeték nélküli kapcsolat – Alacsony késleltetés az interferenciamentes vezeték nélküli kapcsolattal, így még zsúfolt Wi-Fi környezetben is erős kapcsolatot biztosít. Gyorsan és egyszerűen beállítható.


Kényelemre tervezve – Az ultrakönnyű keret és a memóriahabos fülpárnák több órányi kényelmes játékot tesznek lehetővé.


Prémium audio – Halljon mindent az egyedi hangolású 50 mm-es meghajtókkal és a választható 3EQ módokkal: Signature, Bass Boost és Neutral.


Kétmikrofonos rendszer – Rugalmas mikrofon némítás LED-del a precíz csevegés érdekében. A beépített tartalék mikrofon aktiválásához válassza le a gémmikrofont.


Mikrofon figyelése – Hallgassa saját hangját a headsetben, így ellenőrizheti a minőségét. A mikrofon felügyelete kikapcsolható, ha 3 másodpercig lenyomva tartja a jobb fülkagylón található gombot.


Újratölthető akkumulátor – Akár 15 óra üzemidő egyetlen töltéssel. Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi szintjét a bal fülkagyló gombjának 3 másodpercig tartó nyomva tartásával.


Kompatibilitás - Kiválóan működik PlayStation 5, PlayStation 4 és PC-vel.


Hivatalos PlayStation licenctermék



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "LucidSound LS15P, Playstation 5, Playstation 4, PC, Gamer, Sztereó, Fekete, Vezeték nélküli headset" című hirdetést látja. (fent)