Betöltés...

Lenovo Yoga Pro 7 Notebook Szürke (14.5" / AMD Ryzen5-7535HS / 16GB / 512GB SSD)

Ár: 355.220 Ft

Alkosson kötöttségek nélkülAz AMD Ryzen™ 7000 sorozatú processzorokat és akár NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 laptop-videokártyát felvonultató Yoga Pro 7 laptop nyolcadik generációjával a képzelőereje határait feszegetheti. Az erőgép PC-t az NVIDIA® Studio is bevizsgálta, így lehetővé teszi, hogy a renderelési, a tartalomközvetítési és videovágási képességeivel a saját kezébe vegye kreatív elképzeléseit.

Kecses és erősVigye magával útravalónak a kreatív szikrát a rendkívül elegáns és strapabíró Yoga Pro 7 laptoppal. A hadsereg elvárásainak megfelelő strapabíróságra kialakított készülék megfelel az amerikai MIL STD 810H katonai szabványoknak, miközben megőrzi vékony és könnyű súlyú kivitelét. És nem csupán tartós. A viharszürke vagy a márkajegy zöldeskék dagály színekben választható stílusos számítógép magára vonzza a tekintetet.

Emelje magasabb szintre kreatív látásmódját a PureSight Pro segítségévelLépjen át a határtalan kreativitás ablakán a PureSight Pro segítségével. Nézze, ahogy szenvedélyei életre kelnek a Yoga Pro 7 laptop akár 14,5 colos, akár 3K felbontású és nagy képarányú PureSight Pro LCD-kijelzőjén. Fedezze fel, milyen a professzionális fotórealizmus a gazdag árnyalatokkal és az élethűen pontos Delta E 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo Yoga Pro 7 Notebook Szürke (14.5" / AMD Ryzen5-7535HS / 16GB / 512GB SSD)" című hirdetést látja. (fent)