Betöltés...

White Shark OCELOT GH-2042 gamer fejhallgató mikrofonnal

Ár: 11.360 Ft

Ismerkedj meg a White Shark Ocelot GH-2042 gamer fejhallgatóval, amely mindent megad a kivételes játékélményhez. Ez a fekete fejhallgató a legjobb hangzást és kényelmet biztosítja, hogy belevethesd magad a virtuális világba.

A fejhallgatóban található nagy pontosságú 50 mm-es prémium meghajtók garantálják a kristálytiszta sztereó hangzást, míg a nagy érzékenységű mikrofon lehetővé teszi a hatékony játékon belüli kommunikációt és online csevegést.

A rugalmas és kényelmes viselet érdekében az önadaptáló stílusú fejpánt automatikusan alkalmazkodik a fejed méretéhez. A puha és kényelmes, bőr megjelenésű fülkagylók nemcsak kizárják a külső zajokat, hanem ergonomikusan illeszkednek a füleidhez is.

A kényelmesen elhelyezett vezérlők lehetővé teszik a hangerő könnyű beállítását, így mindig az optimális hangzást érheted el. A fejhallgató LED-fényhatása tovább fokozza a játékélményt, amely még szórakoztatóbbá teszi a virtuális világban való kalandozást. Az USB porton keresztül történő tápellátás gondoskodik a LED megvilágításról.

A tartós, 2,2 méter hosszú fonott kábel lehetővé teszi a hosszú távú használatot és a szabad mozgást, anélkül hogy a kábel gátolna.

A White Shark Ocelot GH-2042 fejhallgató PS4 kompatibilitással rendelkezik. A fejhallgató további 2 x 3,5 mm F -> 1 x 3,5 mm M 4 tűs adapterrel használható PS4-en, így a kiváló hangzás mellett a LED megvilágítás is elérhető.

Ne hagyd ki a játékélményt és fedezd fel a White Shark Ocelot GH-2042 gamer fejhallgatót, ami a legjobb választás a magával ragadó hangzás és kényelem szempontjából!

 

Kristálytiszta hang és chat

Nagy pontosságú 50 mm-es prémium meghajtók a kiváló sztereó hangzásért és nagy érzékenységű mikrofon a játékon belüli és online csevegéshez.

Rugalmas és kényelmes viselet

Az önadaptáló stílusú fejpánt automatikusan alkalmazkodik a felhasználó fejéhez, hogy kényelmes legyen a hosszú használat során. A puha és kényelmes, bőr megjelenésű fülkagylók kiiktatják a nem kívánt zajokat, mégis ergonomikusan illeszkednek a fülek köré.

Kényelmes kezelőszervek

Kényelmesen elhelyezett vezérlők a hangerő beállításához.

Fényhatás

A többszínű LED-fény még szórakoztatóbbá teszi a játékélményt! Tápellátás az USB porton keresztül.

Fonott kábel

Tartós 2,2 m-es fonott kábel hosszú távú használatra.

PS4 kompatibilitás

A Headset további 2 x 3,5 mm F -> 1 x 3,5 mm M 4 tűs adapterrel használható PS4-en, ebben az esetben LED megvilágítás nélkül.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "White Shark OCELOT GH-2042 gamer fejhallgató mikrofonnal" című hirdetést látja. (fent)