Betöltés...

Belkin WIZ015btBK Vezeték Nélküli Apple Watch 8 / 7 / Ultra Fekete Okosóra töltő

Ár: 47.275 Ft

Gyorsabb töltés az Apple Watch sorozathoz

Csukja be az összes csengőjét, és frissítse Apple Watch áramellátását BoostCharge Pro hordozható töltőnkkel. Az új töltőmodul segítségével gyorsan feltöltheti Apple Watch Series 8, Apple Watch Series 7 és Apple Watch Ultra készülékeit. Válassza ki az Ön számára megfelelő nézetet, amely megjeleníti és tölti az Apple Watchot, miközben fekve vagy Nightstand módban van. A modern minimalista dizájn stílusos akcentust kölcsönöz minden térnek. 
Az asztali számítógéptől a szállodai éjjeliszekrényig elég kompakt ahhoz, hogy bárhová magával viheti. Az intuitív kábelkezeléssel ellátott 1,2 M-es USB-C kábel lehetővé teszi a töltést, miközben a helye zsúfolt marad. A Belkin büszke arra, hogy a MagSafe töltők első számú harmadik fél eladója, így tudja, hogy jó kezekben van. 

Akár 33%-kal gyorsabb töltés az Apple Watch Series 8 esetében

Ebben a töltőpadban az új mágneses gyorstöltő modult használjuk, így gyorsan feltöltheti Apple Watch Series 8 és Apple Watch Series 7 készülékeit, 0%-ról 80%-ra körülbelül 45 perc alatt. Az Apple Watch Ultra akkumulátor töltöttségi szintje körülbelül egy óra alatt 0%-ról 80%-ra csökken.

Válasszon egy View, Lay Flat vagy Nightstand módot

Fektesse le az Apple Watch-ot, vagy ébresztőóraként használja Nightstand módban. A töltőmodul felemelhető, hogy mindkét irányban működjön.

Kompakt és utazásra kész

Az Apple Watch hordozható töltője elég kompakt ahhoz, hogy a táskájában vigye a gyorsabb töltést bárhonnan.

Szépség az egyszerűségben

A modern minimalista dizájn prémium kivitelezéssel csiszolt és kifinomult akcentust biztosít minden térnek.

1,2M / 4FT USB-C kábel

Mindig tökéletes hosszúság. Tekerje be a mellékelt 1,2M / 4FT USB-C kábelt a töltő alá az intuitív és kényelmes kábelkezelés segítségével.

Precíziós tárcsa

A modul magasságát egy precíziós tárcsával szabályozhatja, amely tökéletes igazítást tesz lehetővé bármely Apple Watch számára tokkal vagy anélkül.

1. harmadik féltől származó MagSafe töltők eladása

Jó társaságban vagy. Mi vagyunk a MagSafe töltők első számú harmadik fél eladója, ami azt jelenti, hogy minőséget, innovációt és tartósságot kap, ha MagSafe töltőinket vásárol.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Belkin WIZ015btBK Vezeték Nélküli Apple Watch 8 / 7 / Ultra Fekete Okosóra töltő" című hirdetést látja. (fent)