Betöltés...

Adata 2.5" HDD USB 3.1 1TB HD650 ütésálló, Fekete

Ár: 26.999 Ft

A HD650 a legmodernebb anyagokat és a pontos tervezést ötvözi egy olyan külső tárolási megoldás létrehozása érdekében, amely javítja a robusztusságot és az adatbiztonságot. A meghajtó rendkívül gyors USB 3.0 interfészt használ a jobb átviteli sebesség érdekében, és egy azúrkékű LED jelzi az energiaellátást és az átviteli állapotot. Áramló vonalai és feltűnő színei kiváló megjelenésű tárolási lehetőséget kínálnak az értékes fájlok számára, különösen az aktív és kültéri életmóddal rendelkezők számára.

A legnehezebb ütések elnyelésére tervezték
A HD650 háromrétegű szerkezete egyedi szilikon anyagot tartalmaz, kivételes rugalmassággal, hogy minden tengelyen nagy ütéselnyelést biztosítson.

A szükséges kapacitás
Mivel a treasured, nagy felbontású fényképek és videók mennyisége tovább növekszik az átlagos fogyasztó számára, a HD650 500 gigabájt és 1 terabyte kapacitással rendelkezik, bőséges tárhelyet biztosítva a modern digitális élethez.

Káprázatos kék LED jelzőfény
A HD650 hordozható merevlemez ragyogó kék LED kijelzővel rendelkezik, amely jelzi az áram és az adatátvitel állapotát.

Felület védett
A ház tartós kompozit műanyagból készül, amely nagyon ellenáll a karcolódásnak és a marringnak.

A legújabb hardver- és interfész-specifikációk
A SuperSpeed USB 3.0 interfész hatalmas adatátviteli sebességet biztosít, amelyet a kék LED-es jelzőfény segítségével lehet megfigyelni. A HD650 teljes mértékben kompatibilis a Windows 8. x (és korábbi) operációs rendszerekkel.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Memória
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Adata 2.5" HDD USB 3.1 1TB HD650 ütésálló, Fekete" című hirdetést látja. (fent)