Betöltés...

ViewSonic VX3219-PC-MHD 31.5", VA LED, Full HD, DP/HDMI Fekete ívelt gamer monitor

Ár: 145.896 Ft

Bővítse számítógépes élményét a 32 hüvelykes VX3219-PC-MHD segítségével. A nagy kijelző 1500R-es görbülettel rendelkezik az igazán magával ragadó játékmenet érdekében, az ultrareszponzív 240 Hz-es kijelző pedig profi szintű frissítési gyakoriságot biztosít, így a versenytársak előtt maradhat, és élvezheti a rendkívül sima játékot, függetlenül attól, hogy milyen intenzív az akció.

A letisztult dizájn, a 3 oldalas szegély nélküli kijelző és az elegáns méretek olyan terméket hoznak létre, amely mindent megad, amire szüksége van. Az Adaptive™ Sync technológia gyakorlatilag kiküszöböli a képernyő szakadását és akadozását a gördülékeny játékélmény érdekében. Az 1 ms-os MPRT válaszidő pedig lehetővé teszi, hogy teljes pontossággal reagálj a játékban, eltávolítva a szellemképeket és a mozgási elmosódást.

A VX3219-PC-MHD a ViewSonic exkluzív ViewMode™ előbeállításaival is rendelkezik, amelyek optimalizált képernyőteljesítményt kínálnak különféle igényekhez, például játékhoz, szerkesztéshez vagy filmnézéshez. Ezenkívül a DisplayPort és a HDMI bemenetek rugalmas csatlakozást kínálnak a játékhoz és a szórakozáshoz.

A VX3219-PC-MHD ultragyors, 240 Hz-es frissítési gyakorisággal rendelkezik, amely e-sport szintű élményt nyújt. A késés és a mozgási elmosódás gyakorlatilag megszűnt, így hihetetlenül sima vizuális élményt nyújt. Legyen szó első személyű lövöldözős játékról, versenyzésről vagy valós idejű stratégiáról, a játékélményt és a számítógépes élményt folyamatos mozgással és hibátlan grafikával bővítjük



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "ViewSonic VX3219-PC-MHD 31.5", VA LED, Full HD, DP/HDMI Fekete ívelt gamer monitor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: