Betöltés...

Lenovo 63DFKAT4EU S27i-30 27", IPS WLED, Full HD, VGA/HDMI Szürke monitor

Ár: 76.720 Ft

A ThinkVision S27i-30 monitor könnyen a legpraktikusabb választás a napi irodai feladatok elvégzéséhez. 27 hüvelykes lapos kapcsolóképernyője gazdag és elragadó színeket és tisztaságot jelenít meg Full-HD 1920 x 1080 felbontással.

A 99%-os sRGB színtartomány egyenletes színeket és tisztább képeket biztosít a látószögtől függetlenül. Vadonatúj, elegáns és kifinomult Storm Greyben. Szegély nélküli kialakítása zavarásmentes megtekintési élményt kínál, mind egyrendszeres, mind többrendszeres konfigurációban. A beépített Natural Low Blue Light technológia kiszűri a káros kék fényt anélkül, hogy befolyásolná a képminőséget, így támogatja a meghosszabbított képernyőidőt, miközben csökkenti a szem fáradását.

A portok jó választéka, beleértve a HDMI-t, VGA-t és audiokimenetet, biztosítja a könnyű csatlakoztatást a tartozékokhoz, így minden szükséges eszközt megkap a munkájához.A kényelem a csomag része a monitor döntési funkciójával, amely lehetővé teszi a monitor beállítását A képernyőt az Ön testtartásának megfelelően. A monitorállvány beépített telefontartóval és kábelkezelő kapcsokkal rendelkezik, hogy rendetlenségmentes asztalt és több helyet biztosítson.

A monitoron található ötletes joystick segítségével könnyedén navigálhat, és ízlése szerint módosíthatja a kijelző jellemzőit. 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo 63DFKAT4EU S27i-30 27", IPS WLED, Full HD, VGA/HDMI Szürke monitor" című hirdetést látja. (fent)