Betöltés...

Bluetooth headset New Bee LC-B41,Zajszűrés,HD hang,Multipoint,Akár 24 óra beszélgetési idő,CVC 6.0 zajszűrés,HD mikrofon,IOS / Android kompatibilis,250 mAh akkumulátor, 12,5 gramm súly,Fekete

Ár: 11.951 Ft

 

ROHS LC-B41 Bluetooth fejhallgató

 

 

A ROHS Bluetooth fejhallgató mostantól lehetővé teszi a mobiltelefon szabad használatát, növelve a biztonságot a forgalomban, vagy akár a napi tevékenységek hatékonyságát, mivel a Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően teljes mozgásszabadságot biztosít.
Egyedülálló bekapcsoló- és válaszgombbal van felszerelve, könnyen használható és kényelmesen elhelyezhető mind a jobb, mind a bal oldalon.

 



A Last Impact Bluetooth headset olyan könnyű és kényelmes, hogy el is felejtheti, hogy viseli.
A Last Impact Bluetooth headsettel kihangosíthatja a telefonbeszélgetéseket! A headsetet úgy terveztük, hogy kényelmesen illeszkedjen bármely fülbe vagy bármely fülre, és a hang tisztasága kiváló minőségű
Csökkenti a zajt, a szelet és a hívások visszhangját, és használat közben tiszta HD hangzást biztosít
 

Nagy kapacitás, hosszú élettartam
Az innovatív akkumulátor-technológia alkalmazásával a Last Impact Bluetooth headset akár 24 órás folyamatos használatra is képes. A micro USB-porttal egyszerűen tölthető, az akkumulátor állapota pedig egy pillantással áttekinthető. Az akkumulátor üzemideje a modelltől és a használati körülményektől függően változhat.



 





 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Bluetooth headset New Bee LC-B41,Zajszűrés,HD hang,Multipoint,Akár 24 óra beszélgetési idő,CVC 6.0 zajszűrés,HD mikrofon,IOS / Android kompatibilis,250 mAh akkumulátor, 12,5 gramm súly,Fekete" című hirdetést látja. (fent)