Betöltés...

BASEUS BOWIE E13 bluetooth fülhallgató, headset - FEKETE - Sztereo, v5.3, TWS, mikrofon, aktív zajszűrő, IPX6 vízállóság, töltőtok - A00054600113-00 - GYÁRI

Ár: 15.484 Ft

Termék teljes neve: BASEUS BOWIE E13 bluetooth fülhallgató, headset - FEKETE - Sztereo, v5.3, TWS, mikrofon, aktív zajszűrő, IPX6 vízállóság, töltőtok - A00054600113-00 - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-265812
Gyártó: BASEUS
Termék leírása:
Merüljön el a zenében bosszantó zaj nélkül a Baseus Bowie MA20 segítségével. Ezek a fülhallgatók nagy meghajtókkal rendelkeznek, amelyek gazdag, részletes hangzást biztosítanak. Az ANC funkció akár -48 dB-lel csökkenti a környezeti zajt, lehetővé téve, hogy a fontosra összpontosítson. Sőt, akár 38 órán keresztül is működhetnek a töltőtokkal, és támogatják a vezeték nélküli töltést. A külső zajt kiszűrő 4 mikrofonnal biztos lehet benne, hogy beszélgetőpartnere tisztán hallja Önt. Fedezze fel, mit nyerhet még!

Hallgassa kedvenc számait kiváló minőségben, és mondjon búcsút a felesleges zajnak. A Baseus Bowie MA20 kettős titán membránnal és nagy meghajtókkal van felszerelve, amelyek kellemes közepes és magas hangokat, valamint mély basszust biztosítanak. Az ANC funkció akár -48 dB-ig kioltja a külső zajt a még jobb eredmény érdekében.

Élvezze a akár 8 órás lejátszást egyetlen töltéssel a Baseus Bowie MA20 segítségével. Ezenkívül a töltőtok összesen akár 38 órányi lejátszást biztosít. Meghallgathatja kedvenc podcastját munkába menet vagy edzés közben. Ezenkívül a fülhallgató teljes feltöltése körülbelül 1,5 órát vesz igénybe, és a csomag tartalmaz egy USB-A–USB-C kábelt is. A modell támogatja a vezeték nélküli töltést is.

A fülhallgatók Bluetooth 5.3-on keresztül csatlakoznak a kompatibilis eszközökhöz, így gyors és stabil kapcsolatot biztosítanak interferencia nélkül és alacsonyabb energiafogyasztással. Sőt, mindössze 0,038 másodperces késleltetéssel élvezheti a hang és kép zökkenőmentes szinkronizálását. A fülhallgatókat egyidejűleg két eszközzel is párosíthatja, és egyszerűen válthat közöttük.

Ezek a füldugók könnyűek és kényelmesek, így nem okoznak fáradtságot hosszabb használat során. Ezenkívül a csomag fülkampókat is tartalmaz, amelyek további kényelmet biztosítanak, és megakadályozzák a füldugók kiesését. Ezenkívül vízállóak (IPX6), így magabiztosan viheti őket edzőterembe, kocogni, jógázni stb. anélkül, hogy aggódnia kellene a kifröccsenések miatt.

Töltse le a Baseus alkalmazást, és érjen el további funkciókat. Az alkalmazásban ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fülhallgató időben feltöltődik. Ezenkívül 12 hangszínszabályzó-beállítás és 10 zajcsökkentési szint közül választhat. Ez lehetővé teszi a Baseus Bowie MA20 egyszerű testreszabását az Ön igényei szerint.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "BASEUS BOWIE E13 bluetooth fülhallgató, headset - FEKETE - Sztereo, v5.3, TWS, mikrofon, aktív zajszűrő, IPX6 vízállóság, töltőtok - A00054600113-00 - GYÁRI" című hirdetést látja. (fent)