Betöltés...

Logitech MX Brio Webkamera - Világosszürke

Ár: 111.440 Ft

KÉP LENYŰZÖTT BÁRMILYEN FÉNYBEN
Hozzon kristálytiszta ötleteket az asztalra 30 képkocka/s sebességnél Ultra HD 4K felbontásban vagy 60 képkocka/s sebességnél 1080p felbontásban az eddigi legfejlettebb webkamera-érzékelőnkkel, 70%-kal nagyobb képpontokkal3A Logitech Brio 4K-hoz képest nehéz fényviszonyok között: 2-szeres arcexpozíció kontrasztos környezetben, 2-szeres képfelbontás gyenge fényviszonyok között. élénk színek és élesebb képminőség érdekében.

VÁLASSZA MEG, HOGY MILYEN SZERINT LÁTANAK ÖN A FINOM KEZELŐSZERVEKKEL
A testreszabható beállítások segítségével pontosan tetszése szerint finomhangolhatja a videót. Állítsa be a megvilágítást, a színegyensúlyt, az ISO-értéket, a záridőt, az árnyalatot, az élénkséget és egyebeket. Ez lehetővé teszi, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kép a megvilágítási beállításoknak és körülményeknek megfelelően néz ki.

Vagy hagyja, hogy az automatikus üzemmód megoldja.

SZABJA TESTRE A FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNYT
Az MX Brio és a Logi szoftverrel párosítva a következő szintű testreszabási lehetőségeket érheti el. A Logi Options+ alkalmazáson vagy a G HUB-on keresztül testre szabhatja a videókat, és értekezlet- és közvetítésvezérlőket adhat hozzá Logi-eszközeihez. Találja meg, melyik illik jobban az Önhöz.

NYISSON UTAT AZ MX ÖKORENDSZERNEK
Az MX Brio és az MX billentyűzet és egér összekapcsolásával az értekezletek és a közvetítések vezérlését a keze ügyébe helyezheti. Némítsa el a mikrofont, kapcsolja ki a kamerát, állítsa be a hangerőt az egér gombjaival, hozzon létre okosműveletet a „Ne zavarjanak” módba váltáshoz az értekezlet kezdetén és sok egyéb.

KOMPATIBILIS A KÖVETKEZŐKKEL:
Az MX Brio kompatibilis a Windows, a macOS és a ChromeOS rendszerrel.
Zoom, Microsoft Teams, Chromebook, Google Meet és Streamlabs minősítéssel rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech MX Brio Webkamera - Világosszürke" című hirdetést látja. (fent)