Betöltés...

LG 45" 45GR65DC-B Ívelt Gaming Monitor

Ár: 501.204 Ft

Csinálj helyet az asztalán a hatalmas, 45 hüvelykes ívelt (1500R) UltraGear QHD monitornak 32:9 képaránnyal. Játssz, streamelj és alkoss egy nagy frissítési gyakoriságú kijelzőn, élénk színekkel, egy képernyőn egyszerre.

Az OnScreen Control támogatja a kép a képben (PiP) és a képről képre (PbP) funkciót, amely lehetővé teszi a monitor konfigurálását úgy, hogy két külön bemeneti forrásból jelenítsen meg tartalmat. Játsszon, nézzen, streameljen vagy dolgozzon több bemeneti forrásról egyszerre, egyetlen képernyőn.

Válasszon a különféle módok közül, köztük a Gamer, FPS vagy RTS, hogy optimalizálja a megjelenítési beállításokat a lehető legjobb nézet érdekében.

Ez az UltraGear kijelző a DCI-P3 színskála akár 95%-át támogatja, és a VESA DisplayHDR 600 technológiával párosítva hi-fi színeket biztosít, dinamikus kontrasztot és fényerőt biztosítva a QHD kijelzőn.

Készüljön fel a zökkenőmentes játékmenetre a szuper érzékeny 200 Hz-es kijelzővel és 1 ms-os (GtG) válaszidővel. A nagyobb sebesség lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljon az ellenfelekre, és egy lépéssel a versenytársak előtt maradjon.

Az AMD FreeSync™ Premium Pro gördülékeny, gyakorlatilag szakadásmentes játékélménnyel látja el a komoly játékosokat. A legalább 120 Hz-es frissítési gyakoriság minimális FHD-felbontás mellett és az alacsony késleltetésű játékmenetnek köszönhetően soha nem marad le egyetlen képkockáról sem, miközben csúcsteljesítményen játszik.

Élvezze a lágyabb, élénk színeket és a nagy felbontású grafikát a HDMI 2.1-nek és a DisplayPort 1.4-nek köszönhetően. Mindkét csatlakozást támogatja ez a kijelző, és akár 200 Hz-es frissítési gyakoriságot is lehetővé tesz.

A csataállomás frissítése a háromoldalas, gyakorlatilag szegély nélküli kijelzővel és hatszögletű LED-es háttérvilágítással lesz teljes. Ezenkívül egyszerűen állíthatja be a kijelző magasságát, dőlését és elforgatását, hogy pontosan az Ön specifikációinak megfelelően lásson és játszhasson.

A DTS® Headphone:X® pontos térbeli megjelenítést és lokalizációt biztosít a játékokban a fejhallgatón keresztüli 3D hanghoz. Támogatja a csatorna alapú, a jelenet alapú és az objektum alapú hangot. Ezenkívül a 4 pólusú fejhallgató-csatlakozó lehetővé teszi a sztereó fejhallgató jel és a mono mikrofonjel átvitelét közös földeléssel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "LG 45" 45GR65DC-B Ívelt Gaming Monitor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: